ASO KOPER TYLKO DO ZUPY

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
lukim
1 gwiazdka
Auto: BeZ T
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: ASO KOPER TYLKO DO ZUPY

Post 19 gru 2009, o 19:55

siemanko ujar`aj się!-myślę że dalej Koprowi możesz polizać...., ale niestety nie jednego jak pisze damaz Klienta straci!
Współczuję tym co muszą u nich robić(.....chyba tylko,dobrze), bo taki SIP który zjeżdża (...do miecza) Koprowi na balet do motelu, także będzie umywał rączki.
Wracając do forum to temu, może taki http://subaru.pl/forum tylko pozazdrościć, bo tu nie wycinają wątków jak tam. Wątek na którym zaczęli się wypowiadać ludzie np.IRAZU, o Kopra frajerskiej robocie także pocięli..
ujar z całą szczerością, nie musisz tuszować i lizać Kopra, jeszcze się wszyscy dowiedzą jaką manianę potrafi odwalić. Może to zmotywuje jego do konkretnej roboty.
Ale widzę że i WiSior lubi tam tańczyć na rurce..., może robi w motelu zupę?

PAMIĘTAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO KOPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POTRAFI TAK WYMIENIĆ ŚWIECĘ
Ostatnio zmieniony 19 gru 2009, o 20:11 przez lukim, łącznie zmieniany 1 raz.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 19 gru 2009, o 20:01

lukim, masz tak małe pojęcie o zażyłościach między forumowiczami, ze pozostaje mi tylko grzecznie poprosić o edycję tego co napisałeś. I wyrażenie się w kulturalny sposób :evil:

Inaczej mówiąc, to, że do tej pory nie cięliśmy i banowaliśmy może się wyjątkowo zmienić.!

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 19 gru 2009, o 20:04

lukim więcej ogłady może, to że tutaj panuje więcej wolności nie upoważnia nikogo do obrażania innych użytkowników. a posty świadczą głównie o piszącym.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 19 gru 2009, o 20:08

lukim, ja akurat zarówno prywatnie jak i służbowo nie jestem fanem ASO Koper, ale przeginasz zdecydowanie.

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:09

inquiz pisze:lukim więcej ogłady może, to że tutaj panuje więcej wolności nie upoważnia nikogo do obrażania innych użytkowników. a posty świadczą głównie o piszącym.
Całkiem możliwe, jak byś wpierrrr... już 1000 PLNów po wymianie świec u Kopra, też byś się zjeżył.

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:10

Azrael pisze:lukim, ja akurat zarówno prywatnie jak i służbowo nie jestem fanem ASO Koper, ale przeginasz zdecydowanie.
No i po co te emocje??

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:12

remek pisze:lukim, masz tak małe pojęcie o zażyłościach między forumowiczami, ze pozostaje mi tylko grzecznie poprosić o edycję tego co napisałeś. I wyrażenie się w kulturalny sposób :evil:

Inaczej mówiąc, to, że do tej pory nie cięliśmy i banowaliśmy może się wyjątkowo zmienić.!
remek!, na Twe życzenie:)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 19 gru 2009, o 20:13

lukim, emocje póki co masz tylko Ty. Ponownie proszę o wyedytowanie i napisanie tego w kulturalny sposób!.

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:19

remek pisze:lukim, emocje póki co masz tylko Ty. Ponownie proszę o wyedytowanie i napisanie tego w kulturalny sposób!.
Jeżeli jesteś taki kulturalny na innych wątkach, to mnie popraw:)

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:19

remek pisze:lukim, emocje póki co masz tylko Ty. Ponownie proszę o wyedytowanie i napisanie tego w kulturalny sposób!.
remek, chyba nie doczytałeś....:)

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 19 gru 2009, o 20:31

lukim, nie wiem jak było z tymi świecami naprawdę, ale postawą jaką tu prezentujesz i przede wszystkim odnoszeniem się do innych forumowiczów, to tylko sobie wystawiasz świadectwo.
A co do samej naprawy, to widząc takiego pieniacza skłonny jestem sądzić, że racja jest tu raczej po stronie ASO (którego też raczej entuzjastą nie jestem).

robanio007
2 gwiazdki
Auto: Niebieski Robur

Post 19 gru 2009, o 20:34

lukim pisze:
inquiz pisze:lukim więcej ogłady może, to że tutaj panuje więcej wolności nie upoważnia nikogo do obrażania innych użytkowników. a posty świadczą głównie o piszącym.
Całkiem możliwe, jak byś wpierrrr... już 1000 PLNów po wymianie świec u Kopra, też byś się zjeżył.
lukim,przecież Subaru to nie tanie auto,z tego co pamiętam to chyba Remek napisał "subarowe nic kosztuje 500pln",a tak na poważnie ,to niestety miałeś swoje świece i to już Twój problem.sorry ale takie życie ;-)
...oleewam to,lubie te robote.

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:40

jarmaj pisze:lukim, nie wiem jak było z tymi świecami naprawdę, ale postawą jaką tu prezentujesz i przede wszystkim odnoszeniem się do innych forumowiczów, to tylko sobie wystawiasz świadectwo.
A co do samej naprawy, to widząc takiego pieniacza skłonny jestem sądzić, że racja jest tu raczej po stronie ASO (którego też raczej entuzjastą nie jestem).
Troszeczkę się z Tobą nie zgodzę, ale to już chyba po tym dzisiejszym czyszczeniu czujników z niedopalanej wachy na 2gim garze po wymienionej świecy u Kopra mnie tak nosi..
Jak pisałem, możesz i Ty sądzić jemu rację, ale tej sprawy tak łatwo nie zatuszuje. Serwis który na samo słowo "składam reklamację" mówi "odrzucamy" to chyba coś jest nie tak, i nie zasługuje nawet na miano serwisu. Dla mnie mogą sobie umywać rączki dalej, ale ich renoma powoli traci na wadze. To że jeździli w rajdach i nałapali zaufania, tonie znaczy że muszą się nie liczyć z Klientem, nie sądzisz?
Ostatnio zmieniony 19 gru 2009, o 20:43 przez lukim, łącznie zmieniany 1 raz.

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:42

robanio007 pisze:
lukim pisze:
lukim,przecież Subaru to nie tanie auto,z tego co pamiętam to chyba Remek napisał "subarowe nic kosztuje 500pln",a tak na poważnie ,to niestety miałeś swoje świece i to już Twój problem.sorry ale takie życie ;-)
hmmm, nawet nigdzie nie napisałem że "subarowe nic kosztuje 500pln"jak remek, nie to jest chyba sensem..? Wyłożyłem a nie musiałem, gdyby nie partacze, nie włożył bym, nie czaisz? Akurat po ich super "wymianie świec profesjonalnym kluczem", finalnie zaczął rzucać silnikiem.

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 19 gru 2009, o 20:46

lukim pisze: nie zasługuje nawet na miano serwisu.
Widzisz, tak samo można by powiedzieć, że ktoś kto tak odnosi się do innych, obraźliwie przekręca ich nicki, jest wulgarny (kolego, WiS'a to powinieneś teraz przez kilka kolejnych wątków przepraszać, oczywiście po wyedytowaniu tego co napisałeś.Raja też), nie zasługuje na jakiekolwiek poważne traktowanie, tym bardziej dyskusję.
Dla mnie EOT.

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:51

Nie, no chyba teraz tylko płakać i przepraszać Twym zdaniem. Niestety Ci panowie nie znają sytuacji w jakiej się znalazłem i nie ładują kasy w "rzaden efekt". Jaja sobie mogą zawsze robić, ale niech nie mydlą oczu innym! Lubie jaja, ale nie po kostki!

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 19 gru 2009, o 20:54

lukim pisze: nie czaisz?
lukim, chyba Ty nie czaisz i to bardzo.

Jak widzisz, jest tu sporo osób, które za ASO co najmniej nie przepadają, a też trochę takich, które konkretnie za ASO A.Koper również.
Niemniej jednak, cokolwiek by się tam nie zadziało z Twoim samochodem i jak bardzo nie czułbyś się wyrolowany, swoimi wypowiedziami zrażasz wszystkich, ale tylko do siebie i robisz to do tego stopnia, że nawet ASO-sceptycy są skłonni przyznać w tej kwestii rację serwisowi.

Wcale mnie to nie dziwi....
Obrażasz ludzi, o których nic nie wiesz, emocjonujesz się jak żaba przed okresem, walisz teksty ad persona na prawdę grubo, a potem się dziwisz, że ludzie to tak odbierają....

Na prawdę za jakiś czas nikt tu nie będzie pamiętał o Twoich świecach, tylko o tym jaki, ten lukim to palant.
Czarownica prawdę Ci powie :D

j33mbo
5 gwiazdek

Post 19 gru 2009, o 20:55

lukim, poważnie, po tym co tu napisałeś wywołujesz raczej odwrotny do zamierzonego efekt, proponuję skończyć, jeżeli nie chcesz, żebyśmy wszyscy zaczęli kochać ASO Koper

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 20:56

zofija pisze:
lukim pisze: nie czaisz?
lukim, chyba Ty nie czaisz i to bardzo.

Jak widzisz, jest tu sporo osób, które za ASO co najmniej nie przepadają, a też trochę takich, które konkretnie za ASO A.Koper również.
Niemniej jednak, cokolwiek by się tam nie zadziało z Twoim samochodem i jak bardzo nie czułbyś się wyrolowany, swoimi wypowiedziami zrażasz wszystkich, ale tylko do siebie i robisz to do tego stopnia, że nawet ASO-sceptycy są skłonni przyznać w tej kwestii rację serwisowi.

Wcale mnie to nie dziwi....
Obrażasz ludzi, o których nic nie wiesz, emocjonujesz się jak żaba przed okresem, walisz teksty ad persona na prawdę grubo, a potem się dziwisz, że ludzie to tak odbierają.... Na prawdę za jakiś czas nikt nie będzie pamiętał o Twoich świecach, tylko o tym jaki ten lukim to palant.
hmmm, non comment, "emocjonujesz się jak żaba przed okresem, walisz teksty ad persona":)

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 19 gru 2009, o 21:10

lukim, objawiłeś się na obu forach jako organizator corocznego zlotu Subaru nad jeziorem Białym i wyrobiłeś o sobie jakieś zdanie innych (tego gościa traktujemy z duuuuuuuuuuużym przymrużeniem oka).

Po długiej niebytności wyskakujesz z wątkiem, w którym wylewając swoje żale (być może słuszne) obrażasz kolejne osoby.

Zrozum, że tym tonem wypowiedzi tylko pogarszasz swoją sytuację, bo choć tak jak napisali przedmówcy, wiele osób tutaj nie przepada za ASO (ja też mam różne doświadczenia), w tej sprawie sympatia pozostaje po ich stronie :idea:
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 19 gru 2009, o 21:20

lukim, ciekawe czy byłbyś taki cwaniak podczas spotkania face-to-face. Patrząc na Twoje poczynania przy organizacji zlotu, to jednak myślę, że nie sądzę... Ciesz się, że jest tu w mocno liberalnie, bo na każdym normalnie moderowanym forum taki keyboard warrior jak Ty wyleciał by zaraz z banem...i już na prawdę nie miałoby znaczenia czy ASO Koper jest winne tej całej sytuacji czy nie.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 19 gru 2009, o 21:22

jarmaj pisze: WiS'a to powinieneś teraz przez kilka kolejnych wątków przepraszać,
zofija pisze: Obrażasz ludzi, o których nic nie wiesz,
Mnie akurat lukim nie obraził - no nie ta liga, nie jest w stanie ;-) Co najwyżej, może trochę rozbawił... 8-)

Nie wiem jak ujar, ale ja - w związku z powyższym - przeprosin nie oczekuję. Tutejszym proponuję natomiast - po prostu, nie karmić już trolla. Pobulgocze i przestanie, prędzej czy później.

Sprawa smaku zupy chyba jasna, i OK.

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume

Post 19 gru 2009, o 21:32

Lukim, obawiam się, że nie ma dla Ciebie już żadnego ratunku. Proszę Cię zatem, abyś sobie stąd poszedł i już więcej tu nie wracał.

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 21:35

WiS pisze:
jarmaj pisze: WiS'a to powinieneś teraz przez kilka kolejnych wątków przepraszać,
zofija pisze: Obrażasz ludzi, o których nic nie wiesz,
Mnie akurat lukim nie obraził - no nie ta liga, nie jest w stanie ;-) Co najwyżej, może trochę rozbawił... 8-)

Nie wiem jak ujar, ale ja - w związku z powyższym - przeprosin nie oczekuję. Tutejszym proponuję natomiast - po prostu, nie karmić już trolla. Pobulgocze i przestanie, prędzej czy później.

Sprawa smaku zupy chyba jasna, i OK.
No i takim dać pivka!
Pobulgocze zupa u Kopra, i się przypali.
Tylko nie rozumię rrosiak`a, bo pijano było, ale jego nie:(

lukim
1 gwiazdka

Post 19 gru 2009, o 21:36

ky pisze:Lukim, obawiam się, że nie ma dla Ciebie już żadnego ratunku. Proszę Cię zatem, abyś sobie stąd poszedł i już więcej tu nie wracał.

r.
Nie schlebiaj sobie:), może ja Tobie napiszę: "Proszę Cię zatem, abyś sobie stąd poszedł i już więcej tu nie wracał"!

ODPOWIEDZ