WiS pisze:esilon pisze:
tu chodzi o atmosfere jaka Twój wpis wytworzył
Jakoś mało komu przeszkadzała atmosfera w której - w obliczu ludzkiej tragedii - ktoś próbuje bić pianę na tematy w danym momencie mało istotne
Rozumiem, że ta aluzja to do mnie, a nie do założyciela tamtego wątku, który faktycznie bił przez moment pianę?
Mój pierwszy post dotyczący samego faktu działania fundacji pomocy rodzinom poległych policjantów, faktycznie nie musiał się znaleźć w tamtym wątku. Nie przemyślałem tego dostatecznie. Może powinienem raczej założyć inny wątek? Bo już tak mam, że w obliczu tragedii zastanawiam się nad szerszym kontekstem. Nad przyczynami, skutkami, wnioskami na przyszłość, itd…
A to faktycznie nie dotyczy ściśle tej konkretnej zbiurki datków dla tej konkretnej rodziny.
Więc zgoda. Można było zignorować tamten post. Można było zaproponować przeniesienie go do innego wątku. Nie był to przeciez post w żaden sposób przeciw Michałowi czy temu, że propaguje na forum tą konkretną zbiórkę społeczną.
Zamiast tego Michal wystartował z chamskim pouczaniem i nawet wrednymi insynuacjami pod moim adresem.
Po tym kiedy wytłumaczyłeś mi, że Michal to Twój wspólnik, zrozumiałem przyczynę Twojej ślepoty, co do tego jak faktycznie wyglądała tamta sytuacja i Twoją stanowczą reakcję.
W związku z tym, że rozumiem, nawet nie mam Ci tego za złe.
Tylko po co dalej brniesz w te bzdury ?