Zestaw głośnomówiący?

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
marcyś
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: czarna legaśka, kaszląca
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Zestaw głośnomówiący?

Post 25 mar 2010, o 23:43

Godlik, Tasior_Miedziak, docurobei, wielkie dzięki!, w takim razie zaraz poszukam sobie jakiegoś.

stormy
2 gwiazdki
Auto: OBK, VW T4 Californa, Samurai "Zmota"

Post 26 mar 2010, o 03:01

Azrael pisze:stormy, czy są uchwyty do 6700 classic?
Tak. CR-113.
http://www.nokia.pl/produkty/akcesoria/ ... owy-cr-113
Subaru Outback 2,5 MY'05,
VW T4 California MY'03
Suzuki Samurai "Zmota" 1,6 MY'92

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 31 mar 2010, o 22:34

Jeszcze nie wspominano o opcji z zupełnie innej beczki, jak ktoś ma radio niezintegrowane 1 DIN to zakupić radio z wbudowanym zestawem poprzez bluetooth - jest uniwersalne i nie ma potrzeby niczego podłączać. Kolega miał jakieś AEG z netu za około 300 i byłem pozytywnie zaskoczony jak ładnie działa.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 1 kwie 2010, o 00:47

inquiz, ja mam kenwooda z bluetooth, z mikrofonem wbudowanym w radio. Działa ok, ale wydech GieTuni jest zbyt głośny. Niskie umiejscowienie radia też nie pomaga. Także urządzenie polecam, ale do cichego auta.
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 1 kwie 2010, o 10:52

Nie dotyczy, toyota ma zabudowane na stałe zintegrowane radio.

Dyzio_d
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru impreza WRX MY '06

Post 1 kwie 2010, o 11:01

Ja mam JVC z blu-coś tam, ale mikrofon mam tak jak do głośnomówiącego, osobny na słupku działa wzorowo. Jedyny mankament to bateria w telefonie, szybko się wyczerpuje przy włączonym blu-coś tam.
Nie ma tego złego co by nam nie wyszło ;-)

piciu
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Była Turbowanna po transplantacji jest Forex Karawan

Post 2 kwie 2010, o 13:37

Zestawem CK-coś-tam z blututem za jakieś nieduże pieniążki wpakowałem do każdego autka, HTC Hero (Android) działa bez zarzutu. A że twój HTC Touch Pro 2 też na Androdzie to powinien działać też - pytanie czy różnica jest miedzy tymi CK, bo tego ie wiem. Inne ustrojstwa jak motka, szajsung, nokia również.

marcyś
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: czarna legaśka, kaszląca

Post 5 maja 2010, o 08:53

żeby nie startować od razu z zestawem wymagającym grzebania w instalacji, zanabyłem coś takiego:
http://allegro.pl/item1018583486_zestaw ... tooth.html

Pasztetowa cena wspomogła wybór, hurtowe ilości pozwalają wierzyć, że poziom legalności też akceptowalny (jakiś demobil flotowy czy cuś? Producent wymienia?). A firmę ktoś polecał wcześniej (chyba remek).

Działa sprawnie, jakość wystarczająca, łatwo przenieść z miejsca na miejsce. Od siebie trzeba dołożyć kabel mini-usb do ładowania (zazwyczaj już jakiś od telefonu/nawigacji/czegoś tam się ma). Dodatkowy patent na podklejaną taśmę z rzepem i doskonale pasuje np na konsolę. Na razie nie żałuję.

BTW... wersja 'róziowa' też jest :giggle:

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 5 maja 2010, o 09:35

marcyś pisze: Działa sprawnie, jakość wystarczająca, łatwo przenieść z miejsca na miejsce.
A przede wszystkim

"Urządzenie dzięki gumowym nóżką można postawiać wszędzie - nie ślizga się na żadnej nawieszchni !"

:giggle:
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

ODPOWIEDZ