trochę podobne nie

jak by kto nie wiedział to jest to Hyundai Accent WRC
Bo Miet Ce [*] za 130-150 kawałków trochę biedą zalatuje :)Arno pisze: No ja sie pytam - STI za 50 tysiecy wiecej niz mesio mowi cos o wlascicielu a mesio w zasadzie nie mowi niczego....
Nie, nie, nie. To nie jest WRC :) To jest WRC:burat pisze:tak się zastanawiałem co mi ten tył przypomina i chyba znalazłem
trochę podobne nie![]()
jak by kto nie wiedział to jest to Hyundai Accent WRC
jakieś konkretne wydarzenie było ojcem tej ksywki?remek pisze: A Wiśnia ma ksywę Porszafffka![]()
KY, żle widzisz tę kwestię.I źle liczysz.ky pisze:Bo Miet Ce [*] za 130-150 kawałków trochę biedą zalatuje :)Arno pisze: No ja sie pytam - STI za 50 tysiecy wiecej niz mesio mowi cos o wlascicielu a mesio w zasadzie nie mowi niczego....
r.
[*] -- brzmi prawie jak Miecz Szcześniak ;)))
Domyślam się, że w grę wchodził konkretny rabat, ale nie każdy może wywalczyć aż taki. Duży może więcej :)Arno pisze: Dostaliśmy znizke. Dużą.
Mi wychodzi 204k :) (1EUR=3.85PLN). A jeśli zrezygnujesz z Navi, Recaro i BBS-ów, to się robi 185. Wciąż dużo, jak na takie auto, fakt. To jest EvoX i drugi komplet opon i dużo benzyny.Arno pisze: Ano 53 tysięcy EURO. To jest okolo 212 tysięcy złotych
Ależ owszem, choć w Mieciu za wiele rzeczy też trzeba zapłacić, choćby za najaśnice z zenonem. Zresztą ja nie twierdzę, że Subaraka warto, tylko że Miet Ce to nie jest tania zabawka.Arno pisze: Zreszta bieda mercedes, tak jak stoi to jest goły lepiej wyposażony ( poza Nawigacja ktora jest w top dogu). Trzeba prawdzi patrzeć w oczy. Zdjąć tiul z powiek.
Barthol pisze: Ale w sumie ja i tak nie jestem adresatem tego auta.
Arno pisze: Zreszta bieda mercedes, tak jak stoi to jest goły lepiej wyposażony ( poza Nawigacja ktora jest w top dogu). Trzeba prawdzi patrzeć w oczy. Zdjąć tiul z powiek.
I co ja z nimi nieborakami będę robił? Jeden jest i pókim żyw to on ze mną będzie, drugi w drodze i jak znam siebie to tego też pokocham miłością platonicznąBilex pisze: W sumie fajny pomysł - potem i tak Mały je ode mnie odkupi...
a jakieś szczegóły?mały 5150 pisze: drugi w drodze
Konto usunięte, pewnie koraleKonto usunięte pisze: eMTi, a Ty co kupiłeś Pati?![]()
Boombastiku,Boombastic pisze:Arno pisze: Zreszta bieda mercedes, tak jak stoi to jest goły lepiej wyposażony ( poza Nawigacja ktora jest w top dogu). Trzeba prawdzi patrzeć w oczy. Zdjąć tiul z powiek.
Panowie, nie przesadzacie z tym Mercedesem? Miałem okazję przejechać nową C klasą jakieś 800 km jako pasażer z kierowcą. Wersja C320 CDI 4matic, jeden z droższych. i jakoś szału nie ma.
A w Land Roverze Disco4 jeszcze lepsze, o skórach i ogólnych odczuciach organoleptycznych nie wspominając...Arno pisze: plaistiki w BMW są lepsze