barbie pisze: dyplom z pszczelarstwa
serio

To teraz na czasie jest, musisz ze Zbigniewem Zero porozmawiać

barbie pisze: dyplom z pszczelarstwa
Brak niedźwiedzi.Konto usunięte pisze:... Muszą być jakieś specjalne warunki w okolicy?
Kruszyn się liczy?leon pisze:Brak niedźwiedzi.Konto usunięte pisze:... Muszą być jakieś specjalne warunki w okolicy?
Tak, będzie trzeba wyłączyć telefony, internety i prąd najlepiej też na wszelki wypadekKonto usunięte pisze:Muszą być jakieś specjalne warunki w okolicy?
Warunki żadne specjalne, pszczoły se poradzą. Trzeba je tylko osłonić od wiatru zimą. W sezonie zaglądasz do nich raz na miesiąc, jesienią codziennie, bo trzeba leki zostawić i dokarmić. Od października do maja nie ruszasz palcem. Robota wdzięczna, ale trzeba to lubić. Dobra na ćwiczenie cierpliwościKonto usunięte pisze:O, jaki ciekawy wątek się zrobił. Bo ja się od jakiegoś czasu zastanawiam czy sobie ze 3 uli nie postawić. Dużo jest przy tym roboty? Muszą być jakieś specjalne warunki w okolicy?
W zasadzie to nawet masz rację.inquiz pisze:danikl, się zrobiło ciekawiej, internet każdy ma a pszczoły jeszcze przed nami...
No, to ja już teraz rozumiem, skąd ta umiejętna dbałość o wszelkie forumowe żyjątkabarbie pisze: "Mikroklimat ula"
A pszczoły - masz...?aurelius pisze: posiadam internet radiowy od ponad roku,
Tomciu słyszałem ,iż pszczółki od tej firmy się sprawdzają w ULachKonto usunięte pisze: O, jaki ciekawy wątek się zrobił. Bo ja się od jakiegoś czasu zastanawiam czy sobie ze 3 uli nie postawić. Dużo jest przy tym roboty? Muszą być jakieś specjalne warunki w okolicy?
a ta niestety poza wielkimi miastami w naszym pięknym kraju jest mizerna :(huzar105 pisze:Wszystko zależy od oferty
Trzeba było zajrzeć do regulaminu. Osoba, z którą się kontaktowaliście też powinna była to zrobić.azotoks pisze: dziewczyna miała 6mbit neo - realnie spinało się na 3mbit, a przy zgłaszaniu usterki stwierdzali, że trzyma parametry bo jest między 2 a 6 mbit
Nie ma "między", ma być nie mniej niż.2. W ramach opłaty abonamentowej za Usługę Abonent otrzymuje:
1) dostęp do sieci Internet, o określonej w Cenniku prędkości
transmisji danych od i do swojego komputera,
trzeba sobie było sprawdzić ofertę na DSL biznesowe, wtedy mierzą linię i nie dadzą więcej niż naprawdę pójdzie.citan pisze: Trzeba było zajrzeć do regulaminu. Osoba, z którą się kontaktowaliście też powinna była to zrobić.
Ja to przerabiałem w domowym ADSLu... kilka razy.inquiz pisze: trzeba sobie było sprawdzić ofertę na DSL biznesowe, wtedy mierzą linię i nie dadzą więcej niż naprawdę pójdzie.
A wystarczyło raz przerobićcitan pisze: Ja to przerabiałem w domowym ADSLu... kilka razy.
Uważaj bo wymontuję wewnętrzną klamkę z bagażnika.Piter 35 pisze: Z resztą ty wyglądasz na zabójcę Citanku niż na biznesmena
A i do tego dojdziemy, zrobimy zrzutkę na hektary, dla upalaczy się wyznaczy szutrowy tor pośrodku a na reszcie posadzimy zieleninę, mięsko też jakieś niech rośnie. No i jakaś wiata na nieustające chlejadyLouCyphre pisze: Kiedy przyjdzie czas na własne ogórki ziemniaki itp. ?![]()