Kredyty hipoteczne- opinie
Re: Kredyty hipoteczne- opinie
Mieszkanie odebrane i inwestycja prawie rozliczona - gdyby było inaczej to zgodziałbym się z opinią, że ze mnie skończony frajer 

Rzeźnik zbereźnik:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie spinajcie się panowie... Fakt, że 4300 PLN za m2 w centrum brzmi tak, jakby ściany były z tektury, albo prano tam pieniądze. Pochwal się Rzeźnik 

A kto tu sie spina? Sa rzeczy, ktorych przeskoczyc sie nie da i juz.Konto usunięte pisze:Nie spinajcie się panowie...
g.
Spółdzielnia nabyła grunt bardzo dawno temu, stąd cena końcowa była niska.
Przy bloku cena ziemi jest malo wpływająca na cenę mieszkania. Raczej apetyty inwestora mają decydujący wplyw na m kw.Rzeznik pisze:Spółdzielnia nabyła grunt bardzo dawno temu, stąd cena końcowa była niska.

Dolce far niente 

Rzeznik pisze: Kupiłem ... prawie w centrum
A może PRAWIE robi wielką różnicę?

pozdr
M
W tym przypadku to prawie nie robi wielkiej różnicy 

jak juz ktos pisal wczesniej skladaj wnioski w kilku bankach, bedziesz mial pewnosc ze dostaniesz.pawka35 pisze:Poniewaz jestem zmuszony do skorzystania z takowego ustrojstwa byłbym bardzo wdzięczny za Wasze opinie:
-w którym banku najlepiej wziąć aby nie pójść z torbami i ograniczyć do min. formalności bo czas nagli
Jezeli chodzi o GE to jak bedziesz chcial to dawaj PW jeszcze przez jakis czas bede mogl pomoc, polecic kogos

a po wszystkim czyli po podpisaiu umowy w kazdym banku jest taki burdel ze lepiej nie mowic.
powodzenia zycze

Zanimpodpiszesz umowę na upragnione M-?, 100 razy zastanów się, czy podołasz ociązeniom....
Kupujesz klepisko z golymi ścianami. Min. 1kpln/m kw. dolicz na wykończenie, jeżeli ze starej chaty nic nie bedziesz zabierał.....
Podana kwota jest raczej z gatunku pasztetowych.
FUX
Kupujesz klepisko z golymi ścianami. Min. 1kpln/m kw. dolicz na wykończenie, jeżeli ze starej chaty nic nie bedziesz zabierał.....
Podana kwota jest raczej z gatunku pasztetowych.

FUX
Dolce far niente 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
imgw pisze: Jezeli chodzi o GE to jak bedziesz chcial to dawaj PW jeszcze przez jakis czas bede mogl pomoc, polecic kogos
a po wszystkim czyli po podpisaiu umowy w kazdym banku jest taki burdel ze lepiej nie mowic.
A tak sobie odgrzebalem, bo niedawno zostałem "szczęśliwym" kredytobiorcą i aż boli, jak GE zepsuło markę BPH

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Czemu w takim drogim banku kredyt brałeś?rrosiak pisze: A tak sobie odgrzebalem, bo niedawno zostałem "szczęśliwym" kredytobiorcą i aż boli, jak GE zepsuło markę BPH
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Minimum formalności, krótki czas oczekiwania na rozpatrzenie wniosku, szczodrość banku - oto główne przyczyny korzystania z drogich ofert.
p.s. oczywiście nie odpowiadam w imieniu rrosiaka
p.s. oczywiście nie odpowiadam w imieniu rrosiaka

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
hogi pisze: Czemu w takim drogim banku kredyt brałeś?
Nie znalazłem lepszej oferty na CHF (fakt, że długo nie szukałem). Ponadto kiedyś miałem kredyt w BPH i byłem zadowolony z oferty i obsługi, ale to było dawno w "prawdziwym" BPH.
Doxa pisze: Minimum formalności, krótki czas oczekiwania na rozpatrzenie wniosku, szczodrość banku - oto główne przyczyny korzystania z drogich ofert.
Miałem taką nadzieję, ale niestety w przypadku obecnego BPH to wszystko okazało się nieprawdą.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -