Max. 70 km/hPiter 35 pisze: Możecie mi powiedzieć do jakiej prędkości się trzymają magnesowe przyssawki z nartami. Zamierzam takich użyć w wypadzie narciarskim ale 120 będzie dobrze
![]()

Max. 70 km/hPiter 35 pisze: Możecie mi powiedzieć do jakiej prędkości się trzymają magnesowe przyssawki z nartami. Zamierzam takich użyć w wypadzie narciarskim ale 120 będzie dobrze
![]()
No nie załamuj mnieSo What! pisze: Max. 70 km/h
Lubię Was poczytaćArti pisze: Piter 35, jakbyś chciał konkretów to byś sobie poguglał jak każdy myślący człowiek i dawno znalazł odpowiedź.
Kup na allegro przyssawki szklarskie. Takie porządne. Nie oszczędzaj. Trochę następnie pomajsterkuj i bagażnik na narty gotowyPiter 35 pisze: więc konkrety proszę Budyniowe Misie![]()
![]()
Można. IMO najlepsza opcja to porządna baza box (narty/wiązania nie zachlapią się solanką, która im delikatnie mówiąc nie służy).Arno pisze: So what, dobrze jak narty ofleca przy 190km/h, fajnie lataja.
A nie mozna normalnego bagaznika zalozyc?
Możemy Cię przeszkolićKonto usunięte pisze: Arno, mam wrażenie, że z So What!'em byś się świetnie dogadał w zakresie technik optymalnego pakowania![]()
![]()
So What! pisze: Możemy Cię przeszkolić
Arno pisze:W Pewagah - 110
Z chwilą założenia łańcuchów śniegowych zmienia się sposób jazdy samochodu oraz jego przyczepność do podłoża! Nie wolno przekraczać prędkości 50 km/h.