Doxa pisze: gdyby tak zamówić sobie termin w którymś ASO w Warszawie
to chyba jedyne bezpieczne rozwiązanie przy (a może zamiast) większych wydatkach

Doxa pisze: gdyby tak zamówić sobie termin w którymś ASO w Warszawie
Sprzedawałem 4 lata temu corollę. Samemu chciałem pacjenta do serwisu na obejrzenie zawieść, ale się nie zgodziłDoxa pisze:Też mi się wydaje, że o tą sztukę chodziło. Staram się śledzić wątki autazeszwajcarii.pldeLux pisze:wracając na chwilę do tematu
ky, czy masz na myśli to auto: http://www.autazeszwajcarii.pl/sprzedaz ... p?auta=128 ?
Doxa, ASO Krakowskie potwierdzało już po transakcji?![]()
Tak, ASO potwierdzało już po zakupie. Ale tak jak pisałam, można było skorzystać z kanału w pobliskim warsztacie. Ciekawe, jak zareagowałby sprzedający, gdyby tak zamówić sobie termin w którymś ASO w Warszawie, i przed zakupem tam go zawieźć? Tylko czy można umówić sobie przegląd z dnia na dzień? Wątpię.
Mozna, ja tak umowilem sie w ASO Koper. Bez zadnych znajomosci, a na dodatek nie jestem kobietaDoxa pisze: Tylko czy można umówić sobie przegląd z dnia na dzień? Wątpię.
ja tego nie napisałem, <żart> ale może właśnie dzięki umiejętnościom żonglowania słowem Ci się udało </żart> ?warp9 pisze:Mozna, ja tak umowilem sie w ASO Koper. Bez zadnych znajomosci, a na dodatek nie jestem kobietaDoxa pisze:deLux pisze: Tylko czy można umówić sobie przegląd z dnia na dzień? Wątpię.
No przecież! Jak 90% samochodów z ogłoszeńFUX pisze:Ale fura była od nówki u mnie, kupiona w Polsce, serwisowana
Czyli dla chcącego nic trudnegowarp9 pisze:Mozna, ja tak umowilem sie w ASO Koper. Bez zadnych znajomosci, a na dodatek nie jestem kobieta
A co ma się wypowiadać.Konto usunięte pisze:Doxa, tak czy siak dobrze by było, żeby się Godlik wypowiedział. Żeby uciąć niepotrzebne spekulacje.
To auto Kruka z "."potas pisze:A czy ktoś z Was wie coś na temat tego auta?
http://moto.allegro.pl/item344333472_su ... 440nm.html
Godlik pisze: Heloł,
obecny.
esilon pisze: no jestes, to dwie małe świnki pearl beige poproszę![]()
Nie śmiecić mi tuvibowit pisze: Godlik ja też poproszę małą.![]()
Godlik pisze: srutututu.
Godlik pisze: I zacznę od podsumowania, dla tych którym nie będzie się chciało dalej czytać
Dobra, dobra...Doxa pisze:Wierzyli wierzyli, tylko chcieli się upewnić u samego źródła
Nie, położyłem się na ziemiDoxa pisze: Ale na kanale nie byłeś, prawda?![]()