Małe MP3 - co kupić ?
Re: Małe MP3 - co kupić ?
C520 też mogła pracować na czterech AA. Szkoda tylko, że działała na nich niezbyt długo ;)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Konto usunięte, podobnie jak bez telewizora, potrafię żyć bez telefonu - przez pół życia nie posiadałem i jakoś udało się przeżyć 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Bergen pisze: potrafię żyć bez telefonu - przez pół życia nie posiadałem i jakoś udało się przeżyć
No tak, jakoś w połowie Twojego życia GSM się zadomowił w Polsce

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Vibek a do tego Sansa Clip+ można wgrać Rockboxa czy nie ma sensu się w to bawić
, czy oryginalne oprogramowanie jest wystarczające
A jak wygląda przerzucanie utworów z kompa 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, moim zdaniem jest w zupełności wystarczające standardowe oprogramowanie. RockBoxa można wrzucić, jak koniecznie chcesz mieć odtwarzanie FLACów i gry w odtwarzaczu.
Przegrywanie muzyki polega na przeciągnięciu plików na odpowiednią ikonę. W większości systemów operacyjnych.
Player widziany jest jako dysk usb + jego karta sd jako kolejny dysk usb i tam kopiujesz pliki.

Przegrywanie muzyki polega na przeciągnięciu plików na odpowiednią ikonę. W większości systemów operacyjnych.

Player widziany jest jako dysk usb + jego karta sd jako kolejny dysk usb i tam kopiujesz pliki.
czarne jest piękne...
Myślę, że to wystarczający powód.vibowit pisze: RockBoxa można wrzucić, jak koniecznie chcesz mieć odtwarzanie FLACów
r.
ky, w playerze za 200 PLN, ze słuchawkami wielkości pinezki? bez przesady.
EDIT.
Doczytałem, że standardowy soft powinien już odtwarzać pliki FLAC.
EDIT.
Doczytałem, że standardowy soft powinien już odtwarzać pliki FLAC.
czarne jest piękne...
Jeśli po podmianie softu nadal możesz sadzać toto w różnego rodzaju docki (a czasem wręcz niektóre zabawki potrafią same z siebie obsłużyć ajpoda), to masz względnie niedrogi sposób na odtwarzanie flaków w zestawie audio, bez angażowania do tego komputera. Byle tylko 24/96 czy 24/192 poszło.vibowit pisze: ky, w playerze za 200 PLN, ze słuchawkami wielkości pinezki? bez przesady.
r.
Do takiego zastosowania to faktycznie może mieć sens.
Ja mini grajka nigdy nie używałem stacjonarnie. Kupiłem w miarę sensowne słuchawki, a muzykę zrzucam do formatu ogg z jakąś rozsądną kompresją i wg mnie gra przyzwoicie.
Ja mini grajka nigdy nie używałem stacjonarnie. Kupiłem w miarę sensowne słuchawki, a muzykę zrzucam do formatu ogg z jakąś rozsądną kompresją i wg mnie gra przyzwoicie.
czarne jest piękne...
Zrzucana, zrzucaną, ale jest co raz więcej miejsc, gdzie możesz kupić flaki w jakości studyjnej. Oczywiście do słuchania tego np. podczas joggingu sensu trochę brak...
r.
r.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Piter 35 pisze: Zachciało mi się jakiejś Mp3 , nie do słuchania na co dzień i łażenia w słuchawkach lecz takiej do podłączenia do radia samochodowego przez Aux -owe wejście .
iPod i nie słuchaj zazdrośników. Nie ma konkurencji.
Co do reszty to równie dobrze możesz paluszek USB sobie podłączyć.
Drogie gówno , szkoda kasyKonto usunięte pisze: iPod i nie słuchaj zazdrośników. Nie ma konkurencji.

No nie do końca rozumiem co Masz na mysli ale ja nie mam wyjścia z radia USB mam AUX czyli starociaKonto usunięte pisze: Co do reszty to równie dobrze możesz paluszek USB sobie podłączyć.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Piter 35 pisze: nie mam wyjścia z radia USB mam AUX
Aaaaa. To może jakaś przejściówka?
Piter 35 pisze: Konto usunięte napisał(a):iPod i nie słuchaj zazdrośników. Nie ma konkurencji.
Drogie gówno , szkoda kasy
Nie znasz się. Drogie, ale fajne.
ROTFL.Konto usunięte pisze:iPod i nie słuchaj zazdrośników. Nie ma konkurencji.
A w jakiej konkurencji?

czarne jest piękne...
- Herostrates
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0 XT 2004, Legacy 3.0 H6 2007
- Polubione posty: 1 raz
Ja też jestem zwolennikiem iPoda - mam Classica 120 gb - całe repozytorium muzyczne się mieści - niezastąpione w trasie. Mam pytanie czy ktoś z Was ma jakiś patent na podłączenie iPoda do radia w Subaru. Może nowy sprzęt w Subaru ma wejście na iPod?. We wcześniejszym aucie miałem radioodtwarzacz Alipn z kablem na iPod, świetne rozwiązanie. Obecnie w wielu autach jest taki patent.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit, nie ma konkurencji to o jakiej konkurencji mowa
Masz inne typy, to napisz, a nie rotfluj mi tu

Masz inne typy, to napisz, a nie rotfluj mi tu

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Herostrates pisze: czy ktoś z Was ma jakiś patent na podłączenie iPoda do radia w Subaru
Do Twojego radia niestety nie ma sensownego rozwiązania. Taka bolesna prawda...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit, no rzeczywiście się doszukałem.
Sansa Fuze?
Nie no, jasne, za tę cenę kopia iPoda dwie generacje wstecz jest ok.
Sansa Fuze?
Nie no, jasne, za tę cenę kopia iPoda dwie generacje wstecz jest ok.
A co iPod poprawił przez te 2 generacje, poza gamą kolorów?Konto usunięte pisze:Nie no, jasne, za tę cenę kopia iPoda dwie generacje wstecz jest ok.

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: co iPod poprawił przez te 2 generacje
Niewiele, ale SanDisk nie zdołał przez ten czas dobić nawet do poziomu sprzed dwóch generacji

Daj spokój... nawet własnego designu sterowania nie potrafią wymyślić... to że robią pamięci do iPoda to nie wszystko...
Konto usunięte, ale o jakim poziomie mówisz. Poziomie czego?
Ja nie twierdzę, że Sansa jest lepsza od iPoda. Jest za to 2, albo 3 razy tańsza, gra co najmniej podobnie, a jest wolna od upierdliwości iPoda.
iPod jest fajny, ale nie jedynie słuszny.
Masz rację, to sterowanie jest wkurzające.
Ja nie twierdzę, że Sansa jest lepsza od iPoda. Jest za to 2, albo 3 razy tańsza, gra co najmniej podobnie, a jest wolna od upierdliwości iPoda.
iPod jest fajny, ale nie jedynie słuszny.
Masz rację, to sterowanie jest wkurzające.

czarne jest piękne...
AjPod ma pewną zaletę, nawet przy stadzie innych wad: jest mnóstwo urządzeń, które z nim współpracują. Czy to domowe zestawy audio, czy też radia samochodowe. Czego nie można powiedzieć o innych empetrójkach.
r.
r.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Poziomie czego
Poziomie odtwarzania dźwięku
vibowit pisze: Ja nie twierdzę, że Sansa jest lepsza od iPoda. Jest za to 2, albo 3 razy tańsza,
No i to jest jej zaleta
vibowit pisze: iPod jest fajny, ale nie jedynie słuszny.
Też tak uważam, ale wolę wydać pieniądze na coś konkretnego. Ale nawet jak coś mi się podoba to niekoniecznie kupuję.
Przykład: nie mam iPhona. Choć uważam go za bardzo fajny. Ale klawiatura ekranowa to nie moja bajka.
Nie widzę nic innego fajnego w przedmiocie empetrójek. Jak mnie coś zachwyci to zmienię zdanie.
ky pisze: AjPod ma pewną zaletę, nawet przy stadzie innych wad: jest mnóstwo urządzeń, które z nim współpracują.
To też, ale akurat tego pod uwagę nie brałem, Ale rzeczywiście, można zabrać ze sobą i podłączyć gdziekolwiek.