DAKAR 2011
Re: DAKAR 2011
ale to forester subaru, a nie subaru forester
No i krzysiu na 5tym znowu 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Łaskawiec dał radę i wskoczył na podium w debiucie
Wygrał etap :) Hołek 3 na etapie, 5 w generalce - ładnie 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no i super szkoda Sonika i Przygońskiego ale i tak Hołek pokazał pazur niech się tylko wjeździ w to BMW i trochę niech je dopracują i za rok może być fajnie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
masakra 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kurcze trzeba mieć mocne nerwy...
Nie wiadomo co będzie po pokonaniu szczytu wydmy 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
no.. disco by puściło plamę oleju pod siebie na sam widok
gratki dla naszych chłopaków za rezultaty!! 
no jak to mówią "nie odstawiali nogi" chłopaki 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
podsumowując Subaru w Dakar 2011:
433 BULACIA Marco (BOL) FABIAN Cretu (ARG) - po 4 etapie 30. dalej nie jechał
438 ALVAREZ Lucio ezequiel (ARG) BELARDE Antonio Walter (ARG) - 15 w generalce
(na 156 samochodów zgłoszonych)
449 SARGO Alejandro (ARG) VITAR Gabriel (ARG) - po 4 etapie 52. dalej nie jechał
a tu zdjęcia od "kolegów"
http://www.subaruforester.org/vbulletin ... ost42.html
nie wiem, czy to ten jechał, czy nie ten, ale i tak warto obejrzeć
http://www.puro-off-road.com/rally-raid ... repsol-ypf
433 BULACIA Marco (BOL) FABIAN Cretu (ARG) - po 4 etapie 30. dalej nie jechał
438 ALVAREZ Lucio ezequiel (ARG) BELARDE Antonio Walter (ARG) - 15 w generalce
449 SARGO Alejandro (ARG) VITAR Gabriel (ARG) - po 4 etapie 52. dalej nie jechał
a tu zdjęcia od "kolegów"
http://www.subaruforester.org/vbulletin ... ost42.html
nie wiem, czy to ten jechał, czy nie ten, ale i tak warto obejrzeć
http://www.puro-off-road.com/rally-raid ... repsol-ypf
Ciekawe co by powiedzieli szefowie zespołu jak by się trzepnęli przy tych mijankach.Kruszyn pisze:Kurcze trzeba mieć mocne nerwy...Nie wiadomo co będzie po pokonaniu szczytu wydmy
czarne jest piękne...
zakazaliby im oglądać F1
Albo pić red bulli, bo może to przez to 
Ja tam jestem ciekaw, co im powiedzieli szefowie po wszystkim, bo nie sądzę, że skończyło się na przyjacielskim poklepaniu po pleckach.vibowit pisze: Ciekawe co by powiedzieli szefowie zespołu jak by się trzepnęli przy tych mijankach.![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Dokładnie, tyle, że teraz zostanie to w zaciszu zespołu, a przy dzwonie musieliby się publicznie gimnastykować.ky pisze:Ja tam jestem ciekaw, co im powiedzieli szefowie po wszystkim, bo nie sądzę, że skończyło się na przyjacielskim poklepaniu po pleckach.
Fakt jest taki, że wyglądało to bardzo emocjonująco, ale mądre raczej nie było. Chłopaki mogli bardzo niewiele zyskać, a wszystko stracić. Widać, że w RedBullu są bardzo zdeterminowani by sobie nawzajem pomagać.
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
myślę, że nie mogą pić tego typu świństwa i takeMTi pisze: Albo pić red bulli, bo może to przez to
no jak... sponsor nie pozwoli? Może im przecież ponabijać puszki poweraidem 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
eMTi, zdaje się w sporcie zabrania się spożywania tego rodzaju napojów, bo ich działanie jest krótkotrwałe i powoduje zużywanie zapasów energii.
i może właśnie przez omylne walnięcie sobie redka mieliśmy cmoknięcie się redbulli w F1 i "o mało co" walnięcie Sainza z al-A'em