obejrzeć najpierw "Spy games" z Robertem R. i Achillesem (

a potem przebieżka śladam filmu
Bergen pisze: Wyskoczyłem na jeden dzień z Kostrzyna z ekipą, nie było czasu na spoufalanie się![]()
Darmowy koncert Prodiży spowodował, że "wskoczyło w sobotę do Kostrzyna" jakieś 300.000 ludzi, niszcząc kompletnie to, czym jest ten festiwal. Mam nadzieję że Owsiak zrozumiał że nie tędy droga.gregski pisze: ja wskoczylem w sobote na jeden dzien do Kostrzyna i w niedziele szybko ucieklem..
jednak wole bardziej kameralne festivale![]()
Bergen pisze: Darmowy koncert Prodiży spowodował, że "wskoczyło w sobotę do Kostrzyna" jakieś 300.000 ludzi, niszcząc kompletnie to, czym jest ten festiwal. Mam nadzieję że Owsiak zrozumiał że nie tędy droga.
To też, ale - jak znam syna - to jeszcze bardziej nie lubi tkwnienia w tłumie i kolejek.barbie pisze: nie wszyscy lubią umc umc bum bum
A własnie, sklepy muzycznebarbie pisze: niech skoczy na zakupy
Może i więcej, ale nic nie wiembarbie pisze: może WiS ma dwóch, tylko nic nam nie mówił
Wczoraj rano w ramach ekstrasa chłopaki machneli się nach berlin, ćwiczenia autostradowe, ćwiczenia wielkomiejskie, dziś znowu do bazy. Miało to być na koniec, wyszło w połowie turnusu.Alan, Alan, Alan! pisze: nie kumacja?
a co jak młody głodny będzie (i zje wszystko) albo na obiad się spóźnisz.... cały misterny plan na dobry obiadek trzeba będzie odłozyć na kolejny wyjazd latorośli ;)WiS pisze: Ale plus jest taki, że matka już zaczyna na powrót syna wypaśny obiad szykować, mięsa rózne i sałatki, baby i mazurki, piwa rózne a miody... to pewnie i ja się na coś załapię
ee o to był bym spokojny dobra knajpa pod nosemBarthol pisze: a co jak młody głodny będzie