słyszałem że kolor ma taki jak Forek zimą , biało złotyKruszyn pisze: widziałeś kiedyś szampana

słyszałem że kolor ma taki jak Forek zimą , biało złotyKruszyn pisze: widziałeś kiedyś szampana
Piter już nawet zamówił odpowiednią wersję. Tylko jeszcze lakieru nie dobrali.WiS pisze:Nie mogłeś napisac wprost, że od tej wycieczki do Emiratów chorujesz na białego bentleya...?Piter 35 pisze: mnie się podoba kolor, który kryje pod sobą jakieś 300 ps![]()
Leon, ty mnie czasem nie obrażasz?leon pisze:[odróżnia] więcej niż 7, to pedał
subarutux pisze:łatwiej jest mieć w magazynie beczkę białego i czarnego, i mieszać w różnych proporcjach.
kiedy bedziesz szprajować na biało?jarmaj pisze: Ale jak coś, to pytaj
jarmaj pisze: Już napisałem![]()
jarmaj pisze:
Ale dziennie tak z kilkadziesiąt na biało się szprajuje. Podstawiaj!![]()
Czemu, biały z czarnymi lub srebrnymi dodatkami jest super. Ja chciałem właśnie biały, ale Żona się uparła...jarmaj pisze:Fuj. Nie lubię białych samochodów.
To już tylko rzecz gustu.subarutux pisze:Czemu, biały z czarnymi lub srebrnymi dodatkami jest super.
jarmaj pisze: Mi się nie podobają, mimo że biały to taki trochę rally style przy pewnych autach, to nie przepadam. Ot tak po prostu.![]()
Witek pisze: I mój by się przydało, bo fiatowskie lakiery.......
będzie okazja wypruć zbędne bebechy i odelżyćjarmaj pisze: Ale dziennie tak z kilkadziesiąt na biało się szprajuje. Podstawiaj!![]()
Wiśnia ma wszystko niezbędne!inquiz pisze: zbędne bebechy
esilon pisze: czy ja dobrze widze ?