ja ne szukam sensacji tylko sprawdzonego auta ktorego nie bede mial czasu naprawiac bo tak jak juz mowilem, kupie 16 grudnia przed swietami a po swietach jade w daleka trase do Norwegi na pol roku gdzie bede nim musial na codzien dojerzdzac do pracy. To chyba logiczne ze zadaje pytania czasem moze i po kilka razy te same i za to jestem w stanie przeprosic ale dzwonie na twoja komorke z Norwegi i chcialbym sie w rotkim czasie dowiedziec jak najwiecej o aucie. Druga sprawa jest taka ze jezeli chcesz sprzedac swojego wrx-a to wystarczy sie dogadac a po ostatniej naszej rozmowie mialem wrazenie ze na mnie huczysz i masz mne za jakiegos "fanatyka". Ja chce kupic auto moge je kupic od Ciebie a jak nie to kupie gdzie indziej . Kwestia jest taka ze albo sie dogadamy i pozwolisz mi je sprawdzic, odpowiesz normalnie na moje zapytania itd albo nie. Jak chcesz :) ja chcetnie je zobacze i porozmawiam na zywo , pewnie jestes spoko koleszka tylko te rozmowy przez gg nie zawsze sa owocne bo rozumiemy sie kazdy po swojemu i jedno slowo ostrzejsze potrafi narobic bigosu.Gdybym mogl byc w Pl teraz to juz bylbym u ciebie w Krakowie czy gdzie tam sobie zyczysz ale narazie nie moge wiec postaw sie troche w mojej sytuacji i kup auto tylko po tym jak zobaczysz na necie kilka fotek. NIE DA SIE.Wiecej wiary w ludzi .
P.S. nie jestem "fanatykiem"

POZDRAWIAM i czekam na odpowiedz czy sie dogadamy? czy jak, bo jak nie to szukam ostrzej.PEACE