Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
leon
- 6 gwiazdek
- Auto: Niepsujące się.
-
Polubił:
207 razy
-
Polubione posty:
284 razy
apal pisze:
Miewam migreny, to są bóle potworne, związane ze światłowstrętem, odruchami wymiotnymi i niechęcią do wszystkiego... ale to można opanować i wystarczy odpowiednie leczenie.
Alkaprim czy Alkaseltzer ?

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leon
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
443 razy
melinda, po co rejestrowałaś się na "forum
Subaru?
No bo mam nadzieję nie tylko po to, żeby podzielić się z nami swoimi przemyśleniami na temat grila i bólu głowy męża?

jarmaj
-
Olleo
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester 2.5XT
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Mozna miec migrene i bez bolu glowy - ja czasem miewam tzw. migrene z aura (patrz wiki). Czasem sie zdarza, ze glowa zaczyna bolec, czasem tylko cmi, ale zawsze mam takie powidoki, ze ani ksiazki poczytac, ani na komputerze posiedziec - nawet tv nie da sie poogladac. Generalnie caly dzien wtedy zj...

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Olleo
-
Azrael
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
3 razy
Najgorszy jest taki bolesny światłowstręt połączony z odruchem wymiotnym. Masakra.
Azrael
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
67 razy
-
Polubione posty:
74 razy
Azrael pisze:Najgorszy jest taki bolesny światłowstręt połączony z odruchem wymiotnym. Masakra.
ale to chuj nie migrena
to zwykły klasyczny KAC

Konto usunięte
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
no bez przesady...kaca moze miec raz na jakis czas...ale nie non stop

.mysle ,ze zrodło problemu lezy gdzies indziej,ale ma w koncu to migrene czy to symulant??
Pozdrófffffka :P
melinda
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Olleo pisze:Mozna miec migrene i bez bolu glowy - ja czasem miewam tzw. migrene z aura (patrz wiki). Czasem sie zdarza, ze glowa zaczyna bolec, czasem tylko cmi, ale zawsze mam takie powidoki, ze ani ksiazki poczytac, ani na komputerze posiedziec - nawet tv nie da sie poogladac. Generalnie caly dzien wtedy zj...

Masz migrene?,czyli jednak faceci ja maja?,jakie masz objawy?
melinda
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
jarmaj pisze:melinda, po co rejestrowałaś się na "forum
Subaru?
No bo mam nadzieję nie tylko po to, żeby podzielić się z nami swoimi przemyśleniami na temat grila i bólu głowy męża?

a masz jeszcze jakies pomysly?,chrtnie posłucham
melinda
-
Olleo
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester 2.5XT
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
melinda pisze:Olleo pisze:Mozna miec migrene i bez bolu glowy - ja czasem miewam tzw. migrene z aura (patrz wiki). Czasem sie zdarza, ze glowa zaczyna bolec, czasem tylko cmi, ale zawsze mam takie powidoki, ze ani ksiazki poczytac, ani na komputerze posiedziec - nawet tv nie da sie poogladac. Generalnie caly dzien wtedy zj...

Masz migrene?,czyli jednak faceci ja maja?,jakie masz objawy?
Bywa. Mniej wiecej tak:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mroczki_migocące
http://www.astrazeneca.pl/leki/?itemId=2905154
Migrena z aurą wzrokową (zwana również klasyczną) znamionuje się pojawieniem migoczącego mroczka w postaci szybko rozszerzającego się drgającego punktu lub zygzaka, przypominającego zwieńczenie murów fortecznych. Rzadziej występują ubytki w polu widzenia a nawet całkowite zaślepienie. Trzeci rodzaj (najrzadszy) aury wzrokowej to iluzje w postaci zniekształceń lub zmiany barwy otoczenia.
http://www.termedia.pl/Czasopismo/Neuro ... zenie-8041
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Olleo
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
67 razy
-
Polubione posty:
74 razy
melinda, dawaj foto swoje i lubego
na tej podstawie postawimy diagnozę

Konto usunięte
-
Kubik
- 4 gwiazdki
- Auto: impreza
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
melinda, Załatwiłem kiedyś koledze pracę kierowcy . Miał wywozić śmieci takim kontenerem i wracać na pusto . 8 gadzin i do domu za 3500zł miesięcznie . Wcale nie poszedł na spotkanie . Wstydu się najadłem ale zmusic go nie potrafiłem
Moim zdaniem to symulant i nic mu sie nie chce . Jak zacznie robić cos pożytecznego , to już będzie tak robił . To taka ogólna frustracja i pogodzenie sie z losem . Druga sprawa ża na wszelkich forach najwięcej czasu siedzą ludzie samotni i sfrustrowani . Ten twój egzemplarz siedzi z pilotem w ręku i nie ma pomysłu na życie . On ma kłopot z motywacją do działania a raczej brakiem motywacji . Potrzebny jest impuls ......
Kubik
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Kubik pisze:melinda, Załatwiłem kiedyś koledze pracę kierowcy . Miał wywozić śmieci takim kontenerem i wracać na pusto . 8 gadzin i do domu za 3500zł miesięcznie . Wcale nie poszedł na spotkanie . Wstydu się najadłem ale zmusic go nie potrafiłem
Moim zdaniem to symulant i nic mu sie nie chce . Jak zacznie robić cos pożytecznego , to już będzie tak robił . To taka ogólna frustracja i pogodzenie sie z losem . Druga sprawa ża na wszelkich forach najwięcej czasu siedzą ludzie samotni i sfrustrowani . Ten twój egzemplarz siedzi z pilotem w ręku i nie ma pomysłu na życie . On ma kłopot z motywacją do działania a raczej brakiem motywacji . Potrzebny jest impuls ......
oj pewnie z tym moim byłoby to samo

motywacja hm...moze powinnam mu dac powod do zazdrosci a co sie z tym wiaze powod do dzialania?,myslisz ze pomoze?
melinda
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Konto usunięte pisze:melinda, dawaj foto swoje i lubego

nie jestem maszkara

,moze problem tkwi w tym,ze 12 lat sie ze soba meczymy

melinda
-
Kubik
- 4 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
melinda, A co lubi oglądać w tej TV ?
Jesli filmy , to go do kina wyciągnij a jak sport to może jakąś dobrą imprezę sportową ?
Kubik
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
apal pisze:melinda, jak się ma migrenę to nie da się nic oglądać, siedzieć przed kompem, ani piwa pić. Miewam migreny, to są bóle potworne, związane ze światłowstrętem, odruchami wymiotnymi i niechęcią do wszystkiego... ale to można opanować i wystarczy odpowiednie leczenie.
A na zwykły ból głowy najlepszy jest seks

tylko jak go do tego namowic

melinda
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Kubik pisze:melinda, A co lubi oglądać w tej TV ?
Jesli filmy , to go do kina wyciągnij a jak sport to może jakąś dobrą imprezę sportową ?
nie stac mnie na wynajecie sprzetu,ktory oderwie go od kanapy

melinda
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
67 razy
-
Polubione posty:
74 razy
melinda pisze:Konto usunięte pisze:melinda, dawaj foto swoje i lubego

nie jestem maszkara 
,moze problem tkwi w tym,ze 12 lat sie ze soba meczymy

po latach (12 razem) człowiek się sam upiększa w swoim umysle nie widząc swej brzydoty
sory bez fot nie ma jak pomóc

Konto usunięte
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
443 razy
melinda pisze:jarmaj pisze:melinda, po co rejestrowałaś się na "forum
Subaru?

Ja tu nie jestem od pomysłów.
Poczekam sobie na temat "z ciasta robi mi się zakalec, co robić?"...
Nie myślałaś o forum Przyjaciółki, Tiny, czy czegoś w tym rodzaju?
jarmaj
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
vicu
- 5 gwiazdek
- Auto: OBK
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
burat, w pracy zdjęcie zrobiłeś?

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson
vicu
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
vicu, sądzę ,że temat do ogarnięcia na spokojnie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
jarmaj pisze:melinda pisze:jarmaj pisze:melinda, po co rejestrowałaś się na "forum
Subaru?

Ja tu nie jestem od pomysłów.
Poczekam sobie na temat "z ciasta robi mi się zakalec, co robić?"...
Nie myślałaś o forum Przyjaciółki, Tiny, czy czegoś w tym rodzaju?
Jarmaj ale przecież połowa tematów tutaj nie ma żadnego związku z samochodami. Zebrało się towarzystwo okołosubarowe i sobie gada o wszystkim. Przecież nic w tym złego.

Arti
-
Kubik
- 4 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
melinda, Przyprowadź koleżankę i zostaw na noc a sama idź na ploty do przyjaciółek
Kubik
-
melinda
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Arti w ciastach jestem mistrzem,powiedz mi co zrobic z tym zakapiorem,a ja pomoge z zakalcem co TY na to?
melinda