No nieeee... A ja się zastanawiałem dlaczego moja żona po wieczornej lekturze forum zrobiła się jakaś oschła.esilon pisze:Godlik pisze: Sam se prasuję
przybij piątkę![]()
![]()
Żeby faceci sobie sami prasowali koszule!? Dokąd zmierza ten świat?

No nieeee... A ja się zastanawiałem dlaczego moja żona po wieczornej lekturze forum zrobiła się jakaś oschła.esilon pisze:Godlik pisze: Sam se prasuję
przybij piątkę![]()
![]()
vibowit pisze: Żeby faceci sobie sami prasowali koszule!? Dokąd zmierza ten świat?![]()
Coś koło tegoGal pisze: To Ty się ożeniłeś w wieku 12 lat...?
mały 5150 pisze:vibowit pisze: Żeby faceci sobie sami prasowali koszule!? Dokąd zmierza ten świat?![]()
Vibowit to Ty, czy to Ty liwit![]()
Liwit mówiła mi, że od dzisiaj uczysz się prasowaćvibowit pisze: A babę od czego masz?![]()
So What! pisze:Liwit mówiła mi, że od dzisiaj uczysz się prasować
No i co? Łatwo się prasuje?vibowit pisze:So What! pisze:Liwit mówiła mi, że od dzisiaj uczysz się prasować![]()
Doszło do szmotaniny i rękoczynów.
Dwa tygodnie i siniaki zejda. Mogles zaczac nauke prasowania, nie od ulubionej bluzki liwitvibowit pisze: Doszło do szmotaniny i rękoczynów.![]()
Bilex pisze: Godlik napisał(a):Nie masz nic do prasowania na ten przykład?
No wyobraź sobie, że nie...
![]()
![]()
Chyba ma. Może czas na jakąś nową gręPaul_78 pisze: Kup sobie xboxa360 albo playstation.![]()
A ja myślałam, że mam bujną wyobraźnięEterycznyŻołądź pisze: w niektórych krajach jest PRAWNIE zakazane łączenie gry w szachy i uprawiania seksu.
barbie pisze:
A ja myślałam, że mam bujną wyobraźnię![]()
Dlatego otworzyłem piwko.mały 5150 pisze:No dobra, czas na prasowanie
Chcesz trochę prasowania od nas?mały 5150 pisze:No dobra, czas na prasowanie
Dobry pomysł - wyprasuję jutrovibowit pisze:Dlatego otworzyłem piwko.mały 5150 pisze:No dobra, czas na prasowanie
ale może w jakimś wariancie ekstremalnym czyli np. nad lub pod wodąmały 5150 pisze:No dobra, czas na prasowanie
a i kołnierzyk dobrze nawilżony też będziemały 5150 pisze:Barthol, pod wodą pewnie pójdzie mi lepiej - ruchy takie szybsze będą
A ja się cieszyłem, że go dawno nie byłobarbie pisze: a już się cieszyłam że go wychowałam![]()