no orzeszku, że wczoraj nie poczekałem chwileczkę, ale fakt czad-czad-czad

Wątek pod specjalnym nadzorem

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Karabinek maszynowy ...

Grzesiu czyżbyś był zainteresowany rozładowaniem tego karabinkaGrzesiek_67 pisze:klekotka,
no orzeszku, że wczoraj nie poczekałem chwileczkę, ale fakt czad-czad-czad![]()
![]()
Wątek pod specjalnym nadzorem![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Karabinek maszynowy ...
Konto usunięte pisze: malutki ale szybka bestia,
Cześć FidoKonto usunięte pisze:klekotka, mamy tu kilka zadbanych modeli z odzysku. Ale musisz się trochę określić czy chcesz tylko pojeździć rajdowo, czy też można liczyć, że czasami garaż ogarniesz. No i czy kumasz coś warsztatowo, np. polerowanie wydechu Ci nie obce. Bo wymagania wymaganiami ale używane auto lubi kiedy się nim zająć.
Czarne Zło było na sprzedaż, ale ma już królewnę na prawym z długim warkoczem 3 razy oplecionym wkoło szyi kierownika. Nie do ruszenia. Netoperek jest boski, ale musiałabyś naprawdę mocno kochać zwierzęta, żeby Cię przewiózł po mieście. A powiedz, nówki sztuki też Cię interesują? Albo inne marki? Mieliśmy nowiutkiego szybkiego Abartha, malutki ale szybka bestia, ale się wziął rozpłynął. No i zostało kilka wolnossących modeli. Powoli, bo powoli, ale zawsze dojeżdżają do celu. Jeden z Ochoty, ale kierownik bardzo nieśmiały, nie lubi obiektywu. Jest też świetny OBK spod Konstancina, któremu nie psują się SLSy. Podobno jeździ nawet całkiem żwawo i ma duży garaż.
Trudno powiedzieć w jakim stanie mają silniki, ale jakiś tam wybór jest
Jak kawe to już piłam, a jak piwko to weź i dla mnieKubik pisze:idę po zaopatrzenie na zapas bo widzę że będzie się działo
melinda pisze: wiecie ze niektórych facetów może boleć głowa po orgaźmie?
No na to nie wpadłamKonto usunięte pisze:melinda pisze: wiecie ze niektórych facetów może boleć głowa po orgaźmie?
Może dlatego, że trudno im udawać
no ładnie chwilę człowieka zmorzy choroba i już wszyscy po plecach skacząKruszyn pisze: zaraz burat się wykuruje i wpadnie![]()
e no czy ja wiem ,choć niektóre podejrzewały jakieś genetyczne pozostałości odłożone tu i tamAlan, Alan, Alan! pisze: czarny rycerz![]()
o i podoba mnie się entuzjazm koleżanki. Ale, ale trzeba najpierw na(wy)miary podać ,oczekiwania to widzę jakieś sprecyzowałaś choć w paru kwestiach trzeba by uściślić ,no i widzę ,że ty Polska centralna jesteś ,ja działam na południu ale u ciebie śmiało mogę polecić Kruszyna mówią ,że ogarniaklekotka pisze: ok a ten Burat to kto?![]()
a proszę tyle rozmów i nawet jednego PW czy numeru telefonu co by porozmawiać ale oczernić to zarazmelinda pisze: Klekotka nie wierz im, oni tylko obiecuja![]()
a no to miło mi nie wiedziałem spróbuję sie jednak dostosowaćmelinda pisze: Burat jest mój![]()
legendy.....no właśnieburat pisze:Marlena, ej no ale co,poza tym nie niszczy się legendy przez zazdrość
![]()
burat pisze:
Marlena, ooo teraz to FOCH ,poczekaj no![]()
![]()
![]()
Zauważyłam, ale nie tylko on, jak chciałam zrobić kasting na męża wszyscy zwieliMarlena pisze:melinda, toż to cały burat