możesz zawsze zagadać do mojego brata. Tylko ciut cena wzrośnieSo What! pisze: burat, estetyka wątpliwa

kiedyś widziałem, chyba 10kEesilon pisze: inquiz, sam bym sobie sprawił taki

możesz zawsze zagadać do mojego brata. Tylko ciut cena wzrośnieSo What! pisze: burat, estetyka wątpliwa

kiedyś widziałem, chyba 10kEesilon pisze: inquiz, sam bym sobie sprawił taki

esilon pisze:
teraz czekamy na watek : siłowniki i płyta główna do customowego stelaża , przeciążenia max 4 g ( bo to dla dzieci )
Wujkowie dobra radaPiter 35 pisze:
Obkleisz folią imitującą kevlar i będzie GIT

Widziałem, grałem fajna sprawa. Recaro chyba. O tyle dobre, że fotel połączony z pedałami, kierą i drążkiem zmiany biegów na fajnej suwnicy dającej możliwość płynnej o ile pamiętam regulacji. Tylko gdzie on to nabył - zielonego
 Widziałem, grałem fajna sprawa. Recaro chyba. O tyle dobre, że fotel połączony z pedałami, kierą i drążkiem zmiany biegów na fajnej suwnicy dającej możliwość płynnej o ile pamiętam regulacji. Tylko gdzie on to nabył - zielonego 

Wszystko razem jakieś 1,5-2 tys. PLN
 Wszystko razem jakieś 1,5-2 tys. PLN
 Zestaw wygląda ciekawie. Na razie najbardziej podoba mi się jednak fotel Playseat Alcantara
 Zestaw wygląda ciekawie. Na razie najbardziej podoba mi się jednak fotel Playseat AlcantaraMamy przewagę liczebnąKonto usunięte pisze:
mały 5150, fajny stelaż, Asia się ucieszy

Wysłałem do niego PW. Zobaczymy, co odpowie.mały 5150 pisze:
So What!, przemeq ma podobne, mało pokręteł, jedną suwnica tylko jakieś wajchy do regulacji

Cytryna z takim fotelem odpala
 Cytryna z takim fotelem odpala  
wilq, dzięki. Dzwoniłem do niego przez telefon robi dobrze wrażenie.wilq pisze: ja dorwałem na allegro gdzieś, gość spod krakowa to sprawa

, musimy urządzić  Chlejady u Ciebie
  , musimy urządzić  Chlejady u Ciebie  

Pewnie są lekkie, skoro trzeba się natyrać...Konto usunięte pisze: po ciężkim dniu

W piątek wychodzi WRC 3 które podobno bije poprzednie 2 na głowę. Grałem w demo, jest OK i zamówiłem (dają przy preorderze jakąś książeczkę o historii Mitsu Evo - szkoda, że nie o Imprezie).wilq pisze: Panowie, a w co łupiecie w ogóle ?

ZapraszamPiter 35 pisze: musimy urządzić Chlejady u Ciebie

Zsiąść ze skutera po kilkuminutowej jeździeKonto usunięte pisze: Nie ma to jak wrócić po pracy do domu, wysiąść z samochodu po ciężkim dniu i zagłębić się w.... fotel samochodowy

Chodzi Ci o taki fotel z siłownikami? Nie ukrywam, że bardzo mi się to podobaChloru pisze: So What - kupuj stelaż z force feedback!

Taki był plandanikl pisze: So What!, do Legaca chcesz to wstawić

Ja ostatnio gram w GT5 na PS3.wilq pisze: Panowie, a w co łupiecie w ogóle ? Może jakaś wirtualna ustawka ? :D
Właśnie się zastanawiałem, jak się ten wynalazek sprawdza w praktyce - dźwignia na łączeniu podpory kochających inaczej i kierownicy jest ogromna.przymar pisze:
Tym co grają z kierą przypiętą do stołu mówię - radocha i wygoda o wiele większa przy takim wynalazku.
i dlatego właśnie jest ten dodatkowy dziurkowany coś. bardziej mnie zastanawia, czy ten stojak (w największym ferworze) nie chodzi na boki.So What! pisze:dźwignia na łączeniu podpory kochających inaczej i kierownicy jest ogromna.