Sondażowo wziąłem niegdyś w trasę Tomtoma,pożyczony.
Już po niedługim czasie chciałem go wyrzucić przez okno,nawet oddając za niego pieniądze.
Kompletne nieporozumienie odnośnie ergonomii obsługi,miałem wręcz wrażenie że jest zepsuty.
Szczytem było kiedy uparcie kierował nas na nieotwarty jeszcze odcinek A 1 pod Kowalem (zeszły rok),i w efekcie znaleźliśmy się na kierunku powrotnym-już z wakacji,tylko tydzień za wcześnie...
Jakim cudem widział jeszcze nie otwarta drogę ?!
I coś takiego śmie kosztować kilkaset złotych,podobno z dożywotnią aktualizacją.
Zacząłem używać Google Maps ,standardowej aplikacji w każdym smartfonie .
Jak na razie jestem miło zaskoczony.
I tego raczej się będę trzymał.
gps - jaki?
- zgrocca
- 3 gwiazdki
- Auto: forester black, wolny ssak
- Polubił: 25 razy
- Polubione posty: 8 razy
Re: gps - jaki?
o tym nie pomyślałemstefanekmac pisze:Sprytne, podobne zrobiłem w Modecomie.Ale blaszka tylko dolna , Twoja bardziej dopracowana.Obecnie dokleiłem kostkę gumową z tyłu i mieści się w uchwyt do telefonu.
Pracy szukam praca mnie szuka
- zgrocca
- 3 gwiazdki
- Auto: forester black, wolny ssak
- Polubił: 25 razy
- Polubione posty: 8 razy
Re: gps - jaki?
w mancie nie wiem jak opanować by nie kierowała na płatną .. może coś nie umiem ale poza tym w miaręaltanin pisze:Sondażowo wziąłem niegdyś w trasę Tomtoma,pożyczony.
Już po niedługim czasie chciałem go wyrzucić przez okno,nawet oddając za niego pieniądze.
Kompletne nieporozumienie odnośnie ergonomii obsługi,miałem wręcz wrażenie że jest zepsuty.
Szczytem było kiedy uparcie kierował nas na nieotwarty jeszcze odcinek A 1 pod Kowalem (zeszły rok),i w efekcie znaleźliśmy się na kierunku powrotnym-już z wakacji,tylko tydzień za wcześnie...
Jakim cudem widział jeszcze nie otwarta drogę ?!
I coś takiego śmie kosztować kilkaset złotych,podobno z dożywotnią aktualizacją.
Zacząłem używać Google Maps ,standardowej aplikacji w każdym smartfonie .
Jak na razie jestem miło zaskoczony.
I tego raczej się będę trzymał.
no google chyba jedne z najlepszych ale ... są offline? takie?
a swoją drogą kiedyś uzupełniłem kawałek mapy na openstreet .... po dwu tygodniach poprawka pojawiła się na google maps

Pracy szukam praca mnie szuka