Pozdrawiamy się
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
Też o tym myślałem, ale na samą myśl robiło mi się
, ale teraz już nie
- pozdrawiam się 

Rzeźnik zbereźnik:)
A ja pozdrawiam dzisiaj widziane Imprezki - wszystkie 3
Najpierw tego nieszczęśliwca niebieskim GT, który stał w straszliwym korku czekając na wjazd na most Grota - 17.50.
Następnie czarnego kombi WRX na trasie Łazienkowskiej - 18.00 a potem czarnego WRX'a ze skrzydełkiem pod Promenadą
około 19-ej.

Najpierw tego nieszczęśliwca niebieskim GT, który stał w straszliwym korku czekając na wjazd na most Grota - 17.50.
Następnie czarnego kombi WRX na trasie Łazienkowskiej - 18.00 a potem czarnego WRX'a ze skrzydełkiem pod Promenadą
około 19-ej.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
To mogłem być jaKonto usunięte pisze:Pozdrawiam oświniaczonego srebrnego forestera WB... widzianego dziś na Wale Miedzeszyńskim w stronę mostu łazienkowskiego. Machałem jak dziki, ale nic z tegoŚlepy czy jak?

mały 5150 pisze:A ja pozdrawiam dzisiaj widziane Imprezki - wszystkie 3![]()
około 19-ej.
Wstydziłbyś sie tak kopiować posty z kropki...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Bilex, tam przynajmniej odpozdrawiają.![]()
Konto usunięte pisze: To mogłem być jaczasem mnie pomroczność jasna dopadnie... odpozdrawiam
![]()
Chyba chciałaś to napisać tam, a napisałeś tu, albo... sam nie wiesz co piszesz. W każdym razie wychodzi na to samo.

Daj mu spokój, On w dzieciństwie pił vibowitEterycznyŻołądź pisze:Chyba chciałaś to napisać tam, a napisałeś tu, albo... sam nie wiesz co piszesz. W każdym razie wychodzi na to samo.vibowit pisze: Bilex, tam przynajmniej odpozdrawiają.![]()
![]()

Oj Ty coś ostatnio na tę kropkę za często zaglądasz. Ciągnie co?Bilex pisze:mały 5150 pisze:A ja pozdrawiam dzisiaj widziane Imprezki - wszystkie 3![]()
około 19-ej.
Wstydziłbyś sie tak kopiować posty z kropki...![]()

P.S. Poza tym jesteś nie rzetelny, tekst na kropce jest nieco inny

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Pisałem to do Bilexa.EterycznyŻołądź pisze:
Chyba chciałaś to napisać tam, a napisałeś tu, albo... sam nie wiesz co piszesz. W każdym razie wychodzi na to samo.![]()

Ale i tak Cię pozdrawiam, bo trochę się stęskniłem.

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Jakieś problemy z rozpoznaniem płci? To ja Cię do domu nie wpuszczamEterycznyŻołądź pisze: Chyba chciałaś to napisać tam, a napisałeś tu,

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Już nie pisz co Ty tam wyprawiasz tymi palcami korzystając z internetuEterycznyŻołądź pisze: internetu 2 miesiące nie miałem. Palce odwykły od ........

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- Filip Cz
- 2 gwiazdki
- Auto: Legacy dizel H6
Pozdrawiam niebieskiego GT miniętego około 12 na Conrada w Warszawie. Prosie na lusterku było. Kiwnąłem trochę za późno i nie wiem czy kierownik mnie widział, bo w jego szybie odbijało się słońce i nie widziałem.
To ja pozdrawiam śliczną, błyszczącą jak lustro niebieską imprezkę MY'07 (?) na rejestracji WI...., która dostojnie przejechała koło mnie dzisiaj w Kościelisku, jak czekałam sobie w kolejce do wulkanizatora. Miodzio 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Może ktoś sobie strzelił Diamondbrite?
. Ale kilka kółek po wsi, i będzie wyglądała jak należy, tak tu mamy czyściutko 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Fido,
żona ładnie prosi coby Ciebie ładnie pozdrowić, co jakbyś nie zauważył niniejszym czynię
Dziewcze jechało dzisiaj rano Katowicką (srebrne AUDI A3 na numerach ursynowskich) i pełne przejęcia właśnie mi opowiedziało jakiego to miłego drivera Subaru Forestera (tu cytat : takie same koromysło zielone jak twoje i też obświnione tylko kierowca dużo ale to dużo kulturalniejszyn - sic!) spotkało. Krótka acz błyskotliwa dedukcja (dziękuję Watsonie) doprowadziła do jedynego wniosku : Fido the great One
Rezime : the Gierczaks pozdrawiają serdecznie
żona ładnie prosi coby Ciebie ładnie pozdrowić, co jakbyś nie zauważył niniejszym czynię

Dziewcze jechało dzisiaj rano Katowicką (srebrne AUDI A3 na numerach ursynowskich) i pełne przejęcia właśnie mi opowiedziało jakiego to miłego drivera Subaru Forestera (tu cytat : takie same koromysło zielone jak twoje i też obświnione tylko kierowca dużo ale to dużo kulturalniejszyn - sic!) spotkało. Krótka acz błyskotliwa dedukcja (dziękuję Watsonie) doprowadziła do jedynego wniosku : Fido the great One

Rezime : the Gierczaks pozdrawiają serdecznie

Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Grzesiek_67, a dzięki dzięki. Jechałem za Szanowną (wtedy jeszcze nie wiedziałem, bo bym się bardziej wykazał) - ładnie jechała, dynamicznie, jak należy. Razem utknęliśmy za jakimś zawalidrogą na prawym, to ja myk na lewy i poczekałem aż dziewczę się też wbije, bo te buce w lagunach, mondziakach i vectrach z tyłu by jej na pewno nie wpuściły 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Pozdrawiam kierownika niebieskiej Imprezy bug-eye (TK...) z bardzo małym spojlerkiem tylnym, który dziś po południu fajnie zabulgotał i zrobił psssyt pod kościołem św. Wojciecha w Kielcach.
Tylko, kolego, gdy zmieniamy pas - robiąc slalom między skodami i innymi oplami - to fajnie i słusznie jest kierunkowskazem sygnalizować manewry.
Nawet, gdy się atrakcyjną blondie wiezie na prawym...
Pozdrawiam przy okazji (innego?) niebieskiego egzemplarza, po raz kolejny widzianego na chodniku pod katedrą.
Biskup...?
Tylko, kolego, gdy zmieniamy pas - robiąc slalom między skodami i innymi oplami - to fajnie i słusznie jest kierunkowskazem sygnalizować manewry.
Nawet, gdy się atrakcyjną blondie wiezie na prawym...

Pozdrawiam przy okazji (innego?) niebieskiego egzemplarza, po raz kolejny widzianego na chodniku pod katedrą.
Biskup...?