reklama dźwignią handlu!!!

Musisz zaglądać częściej. Twój stary jest gwiazdą, pochwalił się?damazia pisze:przepraszam, ja rzadko tu zaglądam.![]()
ale i tak szokujące...
tiaaaa... nie musiał się chwalić.... mam to na codzieńKonto usunięte pisze:Musisz zaglądać częściej. Twój stary jest gwiazdą, pochwalił się?damazia pisze:przepraszam, ja rzadko tu zaglądam.![]()
ale i tak szokujące...
Będą zdjęcia?damaz pisze: i właśnie stwierdziłem, że dzisiejsze klopsy były za słone
sam se swoja koncowke przenosKonto usunięte pisze:Ja proponuję przenieść końcówkę do http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=700
Normalnie grozą powiałodamazia pisze:Mr Dyfer musi to co najwyżej mieć swoją muzę!![]()
A jak nie ma forum bez kreski, tak nie ma muzy bez damazi. Bo bez damazi nie ma szafy, a bez szafy nie ma momentów, a bez momentów nie ma damazia.
![]()
Więc niech damaź nie podskakuje i damazią się zaopiekuje. Wielka to odpowiedzialność! Forumowa...![]()
P.S.: damazia żondzi w Damaziowie!
Alesz... Arno, co za brak wiary w siebie i niska samoocena... Dlaczego zaraz ćwierćdebil? Panie Kuliego, wincy optymizma i wiary we własne osiągnięcia! Nu.Arno pisze:(...) maruda z pewnosci mi wyjasni jaki jestem cwiercdebil, ze nie wiem ze plastik robi sie z jagód
Uprasza się niniejszym o zmianę powyższych.maruda pisze:PS: Późno odpisuję, bo mało (i rzadko) zaglądam.
Zostanie wykone ASAP. "P" będące tu jednakowoż słowem kluczowym...devlin pisze:Uprasza się niniejszym o zmianę powyższych.maruda pisze:PS: Późno odpisuję, bo mało (i rzadko) zaglądam.
Z góry dziękuję.
Konto usunięte pisze: Dawno, dawno temu, na starym dobrym forum subaru w dyskusji o przyszłości pokazałem listę ostrzeżeń z Mitsumaniaków twierdząc, że mianowanie kolejnych moderatorów doprowadzi do tego samego. Wywołało to sporą burzę, wpadło wielu Mitsumaniaków oskarżając mnie o manipulację.
Patrzę sobie teraz na listę ostrzeżeń na forum SIP i mam gorzką satysfakcję.
LouCyphre pisze:Gal pisze: Elektryczny jest wyjątkowy.
True True. I do tego wieczny opozycjonista
Jerzy, Witku. "Jeży" to wyście są na avatarze.EterycznyŻołądź pisze:Normalnie Wyrocznia Delficka i Święty Jeży w jednej osobie.
jak zwykle, zresztą.maruda pisze:A jakby co, to pretensje do Devlina
To devlina trzeba zamknąćDamaz pisze:powiedzmy w końcu głośno: na tym forum wszystkiemu winien jest devlin.
tak więc, jeśli komuś cokolwiek nie pasuje, to...
FORUM trzeba zamknąć. A Balce... ee... Devlin musi odejśćpablonas pisze:devlina trzeba zamknąć