vibowit pisze: Ja tym razem podejdę profi do tematu i przywiozę sobie komplet kół na wymianę.![]()
Idź na całość i weź lawetę

vibowit pisze: Ja tym razem podejdę profi do tematu i przywiozę sobie komplet kół na wymianę.![]()
Po co. Możemy w tym wątku zrobić dwie listyvibowit pisze: So What!, na pewno mogłyby jeśli zbierzemy chętnych. Myślę, że gdyby zebrać odpowiednią liczbę, to nawet można wynegocjować z instruktorami SJS by było trochę więcej jeżdżenia.
Zakładamy wątek?
So What! pisze: Po co. Możemy w tym wątku zrobić dwie listy
Nie, co Ty niuniek dyplomację wypowiedzi to masz chyba wrodzonąniuniek pisze: W razie pytań prosze śmiało bo chyba niezbyt dobrze się wyraziłem.![]()
No malutki, aleś Ty dowciapnymały 5150 pisze:Nie, co Ty niuniek dyplomację wypowiedzi to masz chyba wrodzonąniuniek pisze: W razie pytań prosze śmiało bo chyba niezbyt dobrze się wyraziłem.![]()
Remcio, Ty zawsze możesz.remek pisze:niuniek, a czy ja moglbym zostac o razu partaczem?
niuniek pisze: dla grupy ślizgaczy i partaczy czyli naszej jako II stopień, oraz dla drugiej grupy tak z 8 osób na I+. Myśle że gdyby ktoś okazał sie równie dobrym partaczem jak "my" to mógłby zostać przesunięty do II gr.
zaczynam czytać uważniej ten wątekniuniek pisze:oraz dla drugiej grupy tak z 8 osób na I+.
O przepraszam... jakoś tego za bardzo nie pamiętam i z czasów to nie wynikało...So What! pisze:Dodajmy, że lał obaesilon pisze: ten forek lał regularnie na próbach czasowych niebieskie STi więc niech zostanie (nawet smętny )![]()
jasne, że tak... wszystko, co ma 4 koła i sprawne badanie technicznegregski pisze: sofy polne na tor wpuszczaja?
Pati na poprzednim szkoleniu Pati zaliczała, ale na prawym foteluSo What! pisze: vibowit, a co z dziewczynami? Mogłyby zaliczyć pierwszy stopień![]()
eMTi pisze: Pokoje na torze można wynająć
eMTi pisze: O przepraszam... jakoś tego za bardzo nie pamiętam i z czasów to nie wynikało...
Rozmawiałem z gościem z SJS, który się nazywa Ireneusz Dancewicz i nie miał nic przeciwko temu, żeby ktoś, kto zaliczył szkolenie podstawowe u Al'a zapisał się na II stopień (w kontekście Kruszyna rozmawiałem). Abstrahując od spraw finansowych, dla mnie jest bez sensu wysyłać Dido drugi raz na usadawianie się na fotelu i na dwugodzinną pogadankę o różnych aspektach bezpiecznej jazdy.vibowit pisze:To ja zakładam listę na I+
1. liwit (GT?)
2. zofija (niemiecki temperament)
3. So Whatowa!(Forek)
4. Dido (?) (Forek)
5. Kruszyn (?) (Legac)
6. citan (?) (Imreza Brodzik edyszyn)
7. damaz (czy damaziowa ?) (Forek?)
Oj tam od razu na II+. Chłopaki chcą pojeździć sami i mają jak najbardziej prawo do tego. Tylko nie ubierajmy tego w jakąś strasznie skomplikowaną legendęKruszyn pisze:Konto usunięte, święta racja . Od razu na II + jedzmy
A ten I stopień to faktycznie tylko pogadanka? Bo na szkolenie dla początkujących też bym pojechał, ale fajnie by było pojeździć...Kruszyn pisze: Konto usunięte, święta racja . Od razu na II + jedzmy
A motel na torze działa.. i nie trzeba potem przechodzić przez tą niebezpieczną ulicę wieczorem/nad ranemesilon pisze:eMTi pisze: Pokoje na torze można wynająć
w pobliżu kończą budowe "zajazdu", może do września otworzą bo dość sprawnie im idzie