Ja osobiście też chętnie bym to robił ale kasa, kasa moja droga

Masakra, nie wiem, czy wytrzymam, a jak nie to co mi grozi?!Przylepka pisze:3 tygodnie apstynencji
Dasz radę! 3mam kciukializa pisze:Masakra, nie wiem, czy wytrzymam, a jak nie to co mi grozi?!Przylepka pisze:3 tygodnie apstynencji
Jedynie spowalniaPrzylepka pisze: podobno tylko osłabia dzialanie anybiotykow
Czyli - Bez sensuDoxa pisze: Jedynie spowalnia.
Przylepka pisze: podobno tylko osłabia dzialanie anybiotykow i ewentulanie moze bardziej kopac, z tego co slyszalam przy psychotropach nie mozna pic i ketanolu![]()
Się przyłączam.maf1 pisze:No i dużo zdrowia i wieeeeeelu prezentów z okazji kolejnych 18 urodzin![]()
Ech, mała, poszalej!aliza pisze:Ale fajnie, w końcu dożyłam prawie do jutra, a jutro zaczyna się moja "trzydniowa" imprezka urodzinowa, jak szaleć to, szaleć,
......
No to pozdrawiam wszystkich urodzinowo!
Dobrze, żeście się nie potopili pijoki jednealiza pisze:Wpadłam do wody... o 6.00 rano, w sobotę poszłam nad jezioro podziwiać wschód słońca i łabądki, nakarmić je i zrobić parę fotek...
skończyło się poslizgiem na szlamie na jakiejś betonowej płycie leżącej pięknym ukosem i chlupnięciem do wody, za mną wpadł kolega, który chciał mnie wydostać, a za nim mój narzeczony... Nie wiem jak się wydostaliśmy, ale wiem, co będę wspominać do końca życia...