Sprzęgła i dwumasy w Outbackach Boxerach Dieslach
Re: Sprzęgła i dwumasy w Outbackach Boxerach Dieslach
Radzikowski potrafi wiele, ale czy zregeneruje Ci dwumas? Nie sądzę.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Ludzie moze nie bedzie tak zle,ja w 2 mies juz 10tyskk zrobilem i jest ok. 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy

mam nadzieje ,że to samo powiesz jak będzie jeszcze jedno zero
danikl pisze:![]()
mam nadzieje ,że to samo powiesz jak będzie jeszcze jedno zero
leeee
moze tragedii nie bedzie ruszam jak kazali....

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

No i sprawa sprzęgła subaru w diselach wyladowała juz w gazetach pt . Auto Świat I jakies inne poradniki. Ogólnie wada konstruktora.... za słabe sprzęgło do napędu 4x4..... no ale lepiej zwalic wine na kierowców ze to ich wina.....zamiast przyznac sie do winy jak Toyota 

cerbera, a jak twój na razie chodzi 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- beny
- 0 gwiazdek
- Auto: OBK MY10 2,0D + OBK MY15 2,0D
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
W ostatnim TVN Turbo kontyuacja sprawy sprzęgieł w Subarakach...
Widać, że jest więcej niezadowolonych "nieumiejących jeździć" Polaków.
A prezes SIP-u:
Widać, że jest więcej niezadowolonych "nieumiejących jeździć" Polaków.

A prezes SIP-u:

a moze by wstecznie, bo zbiorowym procesie, SIP zwrocil wszystkim pieniadze?
Za te sprzegla.
Za te sprzegla.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
W bonusie jeszcze preprosił i cmoknął każdego w pierścień ;>Arno pisze: a moze by wstecznie, bo zbiorowym procesie, SIP zwrocil wszystkim pieniadze?
Za te sprzegla.
A potem obudziliście się zlani potem i wszyscy byli szczęśliwi? ;)))michal pisze:W bonusie jeszcze preprosił i cmoknął każdego w pierścień ;>Arno pisze: a moze by wstecznie, bo zbiorowym procesie, SIP zwrocil wszystkim pieniadze?
Za te sprzegla.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Jeżdżę wypożyczonym Legacy Diesel.
Instrukcję używania sprzęgła w tym promie kosmicznym przeczytałem trzy razy.
Boję się.
Instrukcję używania sprzęgła w tym promie kosmicznym przeczytałem trzy razy.
Boję się.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
wrzuc skan odpowiedniego fragmentu jak możesz.Gal pisze: Instrukcję używania sprzęgła w tym promie kosmicznym przeczytałem trzy razy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Witam, chyba pierwszy raz piszę na forum ale do rzeczy:ky pisze:A potem obudziliście się zlani potem i wszyscy byli szczęśliwi? ;)))michal pisze:W bonusie jeszcze preprosił i cmoknął każdego w pierścień ;>Arno pisze: a moze by wstecznie, bo zbiorowym procesie, SIP zwrocil wszystkim pieniadze?
Za te sprzegla.
r.
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... 0#p1073681
Wygląda na to że nie trzeba się budzić, reakcja SIP'u w końcu nastąpiła a chyba nikt się tego nie spodziewał.
Pozdrawiam
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Normalnie 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Oczywiście.Dyrekcja pisze:Tym, którzy będą ( błędnie ) uważali, ze jest to reakcja na „nagonkę medialną” i tak nie będę w stanie takiej interpretacji wyperswadować, więc nawet nie będę próbował

jarmaj, dawaj do odpowiednich wątków jak /coś śmiesznego.../ 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No i dobrze, trzeba brać odpowiedzialność jeśli się sprzedaje niezbyt dopracowane konstrukcje. Ciekawe jak zwroty będą realizowane w praktyce 

Dla osób które nabyły auta za pośrednictwem SIP szkolenie ma być darmowe, z tego co zrozumiałem.Godlik pisze:A ja jestem ciekaw jaka będzie cena szkolenia
no faktycznie eleganckie zapowiada się rozwiązanie problemów niekompatybilnościści ludności ze sprzegłamirrosiak pisze:Normalnie
mogłem jednak kupic legasia w dieslu

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Też to tak zrozumiałem. Co nie zmienia faktu, że propozycja szkolenia z obsługi sprzęgła w sytuacji, gdy dana osoba nie miała w innych samochodach jakichkolwiek problemów ze sprzęgłem, może być przez tę osobę uznana za uwłaczającą. Pomijam już to, że szkolenia będą zapewne organizowane w Miedzianej Górze - nie każdemu jest tam po drodze, a szkolenia są zwykle organizowane w dzień powszedni.gkryza pisze: Dla osób które nabyły auta za pośrednictwem SIP szkolenie ma być darmowe, z tego co zrozumiałem.
Jednocześnie doceniam oczywiście dostrzeżenie problemu i widoczną chęć jego rozwiązania. Z przyjemnością też przeczytałem, że SIP chce rozwiązać dany problem i podejmuje w tym celu konkretne działania.
Całe szczęście ja nie mam za wysokiego mniemania o sobie jako kierowcy, zapisuję się, nauki nigdy za dużo :)So What! pisze: Co nie zmienia faktu, że propozycja szkolenia z obsługi sprzęgła w sytuacji, gdy dana osoba nie miała w innych samochodach jakichkolwiek problemów ze sprzęgłem, może być przez tę osobę uznana za uwłaczającą.
SJS czasami chyba organizuje też szkolenia w Poznaniu, liczę że i szkolenie dla właścicieli diesla jakieś tam się odbędzie.So What! pisze: Pomijam już to, że szkolenia będą zapewne organizowane w Miedzianej Górze - nie każdemu jest tam po drodze, a szkolenia są zwykle organizowane w dzień powszedni.
So What! pisze: Pomijam już to, że szkolenia będą zapewne organizowane w Miedzianej Górze - nie każdemu jest tam po drodze, a szkolenia są zwykle organizowane w dzień powszedni.
o, powinni do każdego użytkownika wydelegować zespół instruktorów pod wskazany adres w dogodnym terminie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Taaa.... toyota też kierowała się elegancją ostatnioesilon pisze:no faktycznie eleganckie zapowiada się rozwiązanie problemów niekompatybilnościści ludności ze sprzegłami

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie chodzi o wysokie mniemanie, lecz o to, czy klient rzeczywiście musi się szkolić z wiedzy tajemnej, jaką jest prawidłowa obsługa sprzęgła w ropnym subaru, czy też może warto byłoby dokonać takich modyfikacji w samym samochodzie, aby problem się nie pojawiał. Innymi słowy, być może w tym konkretnym przypadku warto dostosować samochód do kierowców, a nie kierowców do samochodu.gkryza pisze: Całe szczęście ja nie mam za wysokiego mniemania o sobie jako kierowcy, zapisuję się, nauki nigdy za dużo :)
Za chwilę się okaże, że przyciski od radia wycierają się od dotyku, wobec czego zostanie zorganizowane szkolenie prawidłowego dotykania przycisków, celem uniknięcia ich wycierania

Nie wiemy, jak to będzie zorganizowane. Dlatego też napisałem, że tą ewentualną "niedogodność" pomijamesilon pisze: o, powinni do każdego użytkownika wydelegować zespół instruktorów pod wskazany adres w dogodnym terminie![]()