Personel jak personel, ciekawe czy firma istnieje i czy budynku nie wyburzyli.Konto usunięte pisze:No to jak przyjście do nowej pracy, rotacja na pewno taka, że się już personel kompletnie wymienił

Personel jak personel, ciekawe czy firma istnieje i czy budynku nie wyburzyli.Konto usunięte pisze:No to jak przyjście do nowej pracy, rotacja na pewno taka, że się już personel kompletnie wymienił
Konto usunięte pisze: o to jak przyjście do nowej pracy, rotacja na pewno taka, że się już personel kompletnie wymienił![]()
mały 5150 pisze: 2008-08-19, 17:34
Aleeeeeeeeeeeeee mi dzisiaj dali popalić w pracy, ledwo żyję![]()
Chloru pisze: Post pisany o 17:34... mięczak![]()
Ja nie pracuję w kopalnihogi pisze: I to jaki.
Ja siedzę od 07.00![]()
Hogi pracuje na kasie w Tesco. Dzisiaj przyszedł na pierwszą zmianęmały 5150 pisze: Ja nie pracuję w kopalni
Tak sobie imaginuję, że taki pyskaty się zrobiłeśChloru pisze: Post pisany o 17:34... mięczak![]()
mały 5150 pisze: Tak sobie imaginuję, że taki pyskaty się zrobiłeś![]()
Nie oglądałeś "Sędzia Anna... cośtam"?gruby pisze:Za co?hogi pisze:Ja siedzę od 07.00
g.
Epizod....Bilex pisze:Jezu hogi, to już osiem lat będzie...![]()
ja niedlugo bede mial 4 miesiace wakacjibarbie pisze: Gdzie te czasy kiedy wakacje miały 2 miesiące![]()
Odrobina inicjatywy, kreatywności.Konto usunięte pisze:Jak mam napisać raport, jeśli nie mam połowy potrzebnych dokumentów!!!!![]()
Np. Flagi wyłopotały się na wietrze na cześć naszych przywódców.vibowit pisze:Odrobina inicjatywy, kreatywności.Konto usunięte pisze:Jak mam napisać raport, jeśli nie mam połowy potrzebnych dokumentów!!!!![]()
Ale wcale nie musisz być wrednyremek pisze:ja niedlugo bede mial 4 miesiace wakacjibarbie pisze: Gdzie te czasy kiedy wakacje miały 2 miesiące![]()
no dobra, nie zdecydowalem sie na 100%, bo to tak z dnia na dzien tak sie ulozylo.barbie pisze: Ale wcale nie musisz być wredny![]()
Nooo.. jak się zrobi ciepłe (to piwko) to już nie można.remek pisze:ile mozna siedziec na plazy w Geelong z chlodnym piwkiem![]()