pod papugami
Re: bar mleczny
kto to pisał?bakupno?bo innego brata nie mamKubik pisze: Nowy post wczoraj, o 23:20
Witam nowych :) szczególnie mojego brata qba30 prezasa baru mlecznego :D
Czytałeś qba30,
No takqba30 pisze:kto to pisał?bakupno?bo innego brata nie mamKubik pisze: Nowy post wczoraj, o 23:20
Witam nowych :) szczególnie mojego brata qba30 prezasa baru mlecznego :D
Czytałeś qba30,
Powinieneś go przywitać chyba

a juz wychodzisz?qba30 pisze:joana a ze mną się nie pożegnasz?joanna7f pisze:maf1, dobrej nocki
Jezeli tak to Tobie tez zycze dobrej nocki
a fakt,ale on tu już był witany.Zadko bywam w innym wątku.prawdę mówiąc nawet nie wiem o czym to forum jest 

chyba jestem pijakiem... Zle sie czuje jak nie pije alko, jak pije to jest dobrze. Zle ze mna?
ale slodziszqba30 pisze:joanna7f, słodziaku ja nigdzie nie idę.
o film sie skonczyl, trzeba cos innego zapuscic. Teraz taxi
ja jak piję to przejebane są poranki a jak nie piję to przejebane są wieczoryjoanna7f pisze: chyba jestem pijakiem... Zle sie czuje jak nie pije alko, jak pije to jest dobrze. Zle ze mna?

Mam ale założoneqba30 pisze:masz opony na zime?Kubik pisze: A co chcesz kupić ode mnie na kropce ?
Na obu autach . Mam z kolcami jeden komplet na Szwecję w zapasie
qba30,qba30 pisze: ja jak piję to przejebane są poranki a jak nie piję to przejebane są wieczory

zofija pisze:qba30,qba30 pisze: a co ty tam kurwa sprzedajesz?
To jednak kulturalny bar a nie chamska speluna![]()
Ostatnio zmieniony 8 lis 2011, o 23:29 przez zofija, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarownica prawdę Ci powie :D
ale slodziszqba30 pisze:joanna7f, słodziaku ja nigdzie nie idę.
o film sie skonczyl, trzeba cos innego zapuscic. Teraz taxi
u mnie jest taki problem ze zle sie czuje caly dzien nie pijac, jak sie na pije jest dobrze, na nastepne pol dnia ok, za kilka dni temat sie powtarza, ostatnie kilka dni byl przestoj to mnie malo nie rozsadzilo, dzisiaj wypilam pierwszy kieliszek - jak reka odjal wszystko co zleqba30 pisze:ja jak piję to przejebane są poranki a jak nie piję to przejebane są wieczoryjoanna7f pisze: chyba jestem pijakiem... Zle sie czuje jak nie pije alko, jak pije to jest dobrze. Zle ze mna?
chyba odstawie samochod calkowicie, przerzuce sie na komunikacje miejska i bede pic w ciagu dnia
kurde, od 2 lat nie jezdzilam autobusami
joanna7f pisze: kurde, od 2 lat nie jezdzilam autobusami
Nowych ludzi poznasz

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.