no właśnie...do domu daleko...a tu ciemno, zimno i zboczeńcydevlin pisze:Z tego co wiem, to do Warszawy to Ty masz parę kilometrów, więc już tak nie rozpaczaj

no właśnie...do domu daleko...a tu ciemno, zimno i zboczeńcydevlin pisze:Z tego co wiem, to do Warszawy to Ty masz parę kilometrów, więc już tak nie rozpaczaj
LouCyphre pisze: Nosz kurwa maćA już się ustawiać na łikend miałem...
Nie przejmuj się, mnie parę dni temu przyjemność usłyszenia na trójce biip, biip, biip przy 7000tyś/obr kosztowała 5 stów i 10punktów....hogi pisze:Holowanie forestera 388 zł.![]()
![]()
![]()
Na parking strzeżony, postawiłem na zakazie zatrzymywania.
Jakies dziwne dżwięki wydajesz...jarmaj pisze: biip, biip, biip
To nie ja, to Wiśnia. Ona tak się cieszy, jak się ją wysoko kręci!FUX pisze:Jakies dziwne dżwięki wydajesz...jarmaj pisze: biip, biip, biip
hahahahaha. tez o Wisnie tak mówiejarmaj pisze: To nie ja, to Wiśnia. Ona tak się cieszy, jak się ją wysoko kręci!![]()
O 15-stu wiem na pewno. Mam nadzieję, że nie ma jakiś dodatkowych z fotoradarów o których jeszcze nie wiem...LouCyphre pisze:jarmaj, A ile już masz w kolekcji ?
jarmaj pisze: Nie przejmuj się, mnie parę dni temu przyjemność usłyszenia na trójce biip, biip, biip przy 7000tyś/obr kosztowała 5 stów i 10punktów....![]()