Ty gamoniu, przeciez napisalam ze teraz taxiqba30 pisze:tylko nie to samojoanna7f pisze: trzeba cos innego zapuscic
pod papugami
Re: bar mleczny
Pijcie sami .
Ja ide do baru za rogiem . Na starym mieście mam kilka knajpek , to sie cuś znajdzie . Opije nabytek żony .
Ja ide do baru za rogiem . Na starym mieście mam kilka knajpek , to sie cuś znajdzie . Opije nabytek żony .
czyli no,wszystko w porządku.joanna7f pisze: dzisiaj wypilam pierwszy kieliszek - jak reka odjal wszystko co zle
teraz juz takqba30 pisze:czyli no,wszystko w porządku.joanna7f pisze: dzisiaj wypilam pierwszy kieliszek - jak reka odjal wszystko co zle
kurde, pusty kileiszek... Dolewka
podobno starosc nie radosc.qba30 pisze:
Najgorsze jest te sikanie po piwie
O herbatniki korzenne
lepiej rządzić w piekle, niż slużyć w niebieqba30 pisze:przez was że się rozchlaliście pójde do piekła a miałem inne plany

no to moze czas otworzyc sex shopqba30 pisze:joanna7f, powiem ci że nudzi mnie życie.wszystko jest takie do dupy
siemasz Pawel :)
znajomy prowadzi i mówił że słaby biznes.kryzysjoanna7f pisze: no to moze czas otworzyc sex shop

no to skoro tak, to rzeczywiscie musi byc kryzysqba30 pisze:znajomy prowadzi i mówił że słaby biznes.kryzysjoanna7f pisze: no to moze czas otworzyc sex shop
a w jaki sposob nienormalnie odpoczywasz?qba30 pisze:idę zamknąć oczy i normalnie odpocząć.
Milego przymykania
a mi sie wino wykonczylo... Ktos tu jeszcze zostal?
Witam!joanna7f pisze:chyba jestem pijakiem... Zle sie czuje jak nie pije alko, jak pije to jest dobrze. Zle ze mna?
Jak to wyczytałem gdzieś w internecie: "lepiej być znanym pijakiem niz anonimowym alkoholikiem"

zaraz walne jednego na rozlużnienie to powiem jak smakuje. dzwoniła mamuśka i ma zamiar wpaść . pewnie będzie znowu gadać że powinienem się ustatkować itp.
dawno jej nie widziałem, jakieś 2 lata temu ostatnio była 

joanna7f,joanna7f pisze:u mnie jest taki problem ze zle sie czuje caly dzien nie pijac, jak sie na pije jest dobrze, na nastepne pol dnia ok, za kilka dni temat sie powtarza, ostatnie kilka dni byl przestoj to mnie malo nie rozsadzilo, dzisiaj wypilam pierwszy kieliszek - jak reka odjal wszystko co zleqba30 pisze:ja jak piję to przejebane są poranki a jak nie piję to przejebane są wieczoryjoanna7f pisze: chyba jestem pijakiem... Zle sie czuje jak nie pije alko, jak pije to jest dobrze. Zle ze mna?
chyba odstawie samochod calkowicie, przerzuce sie na komunikacje miejska i bede pic w ciagu dnia
kurde, od 2 lat nie jezdzilam autobusami
pijak to ktoś kto lubi wypić jak ma okazję, pijak miewa też różne problemy z powodu picia, ale nie "rozsadza go", jesli nic nie wypije.
Ktoś, kto źle się czuje jak nie pije alko, to nie jest pijak, tylko osoba, która ma poważniejszy problem, bo takie nie radzenie sobie bez alkoholu wskazuje na uzależnienie.
Oczywiście można to bagatelizować.
Można nawet bagatelizować fakt, że kobiety umierają z powodu picia alkoholu czterokrotnie częściej niż mężczyźni. Przecież każdy kiedyś na coś musi umrzeć.
Ale można również pójść do poradni i porozmawiać z terapeutą. Nawet bezpłatnie. Niestety nie każdemu, zwłaszcza kobiecie, wystarcza na to odwagi.
Przeczytaj co pisze pani Ewa Woydyłło:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obc ... 80619.html
- ona ma długie lata praktyki terapeutycznej.
Ostatnio zmieniony 9 lis 2011, o 17:06 przez Gootek, łącznie zmieniany 1 raz.