Może przypomne przypadek barszczu sosnowskiego Sprowadzonego na paszę dla bydłabusik pisze:tylko co po takiej ziemi jak plantacja się skończy?
dla mnie to brzmi jak ulotka amwaya - jak z wierzbą - sprzedać sadzonki, a potem niech się bujają

Może przypomne przypadek barszczu sosnowskiego Sprowadzonego na paszę dla bydłabusik pisze:tylko co po takiej ziemi jak plantacja się skończy?
dla mnie to brzmi jak ulotka amwaya - jak z wierzbą - sprzedać sadzonki, a potem niech się bujają
Jezioro Żarnowieckie jest maluśkie i chyba z niego woda miała chłodzić. A nie morska.FUX pisze:W tej kwestii się zgodziliśmy, że zarabiają wszyscy prócz nabywców.damaz pisze: już kiedyś napisałem, że my to sprawdziliśmy dla małych wiatraków. i nijak nie wychodzi 7 lat. prędzej 17.
No może ci nad Bałtykiem...
najbardziej mi się spodobał komentarz pod artykułemNa spotkaniu z Rafałem Romanowskim, wiceministrem rolnictwa i rozwoju wsi, oraz Lechem Blochem, przewodniczącym Zarządu Głównego Polskiego Związku Łowieckiego podjęliśmy decyzję o wybiciu dzików do poziomu zalecanego przez Unię Europejską w całej Polsce - poinformował Andrzej Konieczny, podsekretarz stanu w Ministerstwie Środowiska.
~Jarun 2016-09-10, 12:21
Są podpisy tysiąca dzików: odstrzelić ministra !
Moja babcia taką robiła. Rewelacjainquiz pisze:WiS, wędzona słonina na ostro w papryce rewelacja, kupiłem kiedyś przypadkiem pod Siedlcamia ponoć jeszcze przekładają grzybami i robią w słoikach w zalewie jak na ogórki, muszę kiedyś tam wrócić i przetestować bo to idealny zestaw pod zmrożoną płynną substancję
Teraz taką świnkę tylko u małego gospodarza dostaniemy na zamówienie.stefanekmac pisze:Świnka musi ważyć ponad 200.Robi się z niej plastry .W latach 80 w zakładach mięsnych w Koszalinie produkowali słoninę mieloną plus papryka.To było bez kartek, a na zakąskę prima sort.Można wędzić i posypana solą może leżeć długo.Taka słonina nie skacze na patelni bo nie ma w niej wody.
To jest odpad.stefanekmac pisze: Świnka musi ważyć ponad 200
http://wyborcza.pl/7,75398,21294744,szy ... mniej.htmlSzyszko przyznaje: Jest smog, ale polski węgiel truje mniej
Minister środowiska ws. smogu w Sejmie przyznaje: rzeczywiście sytuacja może być niepokojąca. Powodem jest używanie niepolskiego węgla.
ja bardzo przepraszam, że przepraszam, ale...ptk22 pisze:Trochę racji w tym jest
jaSo What! pisze:A ktoś z Was się zastanawiał nad kupnem do domu oczyszczacza powietrza? Ma to w ogóle sens?
W moim biurze krakowskim jest intensywna wymiana zdań nt. oczyszczaczy powietrza. Ludzie kupują coś co nazywa się Venta 15So What! pisze:A ktoś z Was się zastanawiał nad kupnem do domu oczyszczacza powietrza? Ma to w ogóle sens?