Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
mały 5150, patrz na to z innej strony. Nie będzie żalu na Cynie. 

czarne jest piękne...
Nooo. Jak klepac i malować, to na całego...vibowit pisze:mały 5150, patrz na to z innej strony. Nie będzie żalu na Cynie.

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A Ty to ciupasem bierz od Małego namiar na tę Skodę - pewnie też wymaga klepania - jak już, to wypadałoby z niej zrobić coś porządnego...Piter 35 pisze: Skody to zło ,

Może GT-R, nowy wyjdzieWiS pisze: A Ty to ciupasem bierz od Małego namiar na tę Skodę - pewnie też wymaga klepania - jak już, to wypadałoby z niej zrobić coś porządnego...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
gruby jak to Cię pocieśzy to powiem że mój już od jakiś 2 lat chodzi tak jakby nie miał już RAMu
tak mi się przypomniało...w nocy jest zamiana czasu
będzie ciemno, będzie zimno, będzie ciemno, będzie źle

będzie ciemno, będzie zimno, będzie ciemno, będzie źle

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Będzie biało, będzie ładnie, będzie dobrze. Zobaczysz.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
zagatka pisze: tak mi się przypomniało...w nocy jest zamiana czasu![]()
Teoretycznie powinienem się cieszyć, że pośpię o godzinę dłużej, ale niestety moje dzieci maja gdzieś zmianę czasu i jak zwykle w niedzielę obudzą się o 6:30 (5:30)

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Wstaly już...rrosiak pisze: niestety moje dzieci maja gdzieś zmianę czasu

Dolce far niente 

Moje jeszcze śpi 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Zrobiłem przed chwilą 30km na rowerze po lasach, trochę asfalcie...
Kondycja nie ta....

Kondycja nie ta....

Dolce far niente 

pupcia już boli czy jeszcze nie?FUX pisze:Zrobiłem przed chwilą 30km na rowerze po lasach, trochę asfalcie...
Kondycja nie ta....![]()

Phi.FUX pisze:Zrobiłem przed chwilą 30km na rowerze po lasach, trochę asfalcie...
Kondycja nie ta....![]()
Wczoraj 90 min na dużym boisku, po półrocznej przerwie. Dzisiaj dobiłem się 90 min na trochę mniejszym boisku.
Muszę całą rodzinę wołać, żeby mnie przestawiła z fotela na kanapę.

czarne jest piękne...
vibowit pisze:Phi.FUX pisze:Zrobiłem przed chwilą 30km na rowerze po lasach, trochę asfalcie...
Kondycja nie ta....![]()
Wczoraj 90 min na dużym boisku, po półrocznej przerwie. Dzisiaj dobiłem się 90 min na trochę mniejszym boisku.
Muszę całą rodzinę wołać, żeby mnie przestawiła z fotela na kanapę.

Dolce far niente 

nie fidziauem jak mniem opuszczauo
jazda w trasie bez lewego lusterka nie jest koszerna...
jazda w trasie bez lewego lusterka nie jest koszerna...

A było to tak...
Wyjeżdża niunia z parkingu koło mojej fabryki. Niunia wyszła właśnie z salonu SPA, to zrelaksowana była. Kolegi z mojej fabryki właśnie wylazły przed budynek i zauważyli akcję. Niunia wyjeżdża i trze moje auto. Jeden na nią krzyknął że rysuje samochód. A niunia "przecież widze!" i jedzie dalej. Drugi przyleciał po mnie, a tamten zatrzymał niunię, bo jeszcze chwila i oba samochody miałyby zderzaki na ziemi.
Niunia się zaklinowała montując mój zderzak na swoim kole. Najpierw przejechała po nim swoim zderzakiem, a potem się zatrzymała jak już zaczęło obcierać o jej felgę.
Podeszłam i przestawiłam swój samochód o metr, żeby nie urwała mi zderzaka, a ona... w długą. Uciekła

Najpierw poszłam do SPA i mówię niuni w recepcji że tamta mi zaryła w samochód i czy ma telefon do niej, to dzwonimy. Niestety, nie odbierała telefonu przez pół godziny, więc skończyło się policją.
Numery mam, markę samochodu mam, nawet mam zdjęcie, chociaż mocno niewyraźne.
Biedna niunia

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
FUX pisze: Biedna niunia
Wyrazy współczucia i czekamy na ciąg dalszy wydarzeń, mam nadzieję że koniec nastąpi szybko i sczęśliwie.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
barbie, no po prostu słów mi brakuje
Przyjmij wyrazy współczucia. Może wizyta w komisariacie otworzy jej oczy. Ciebie, jako pokrzywdzoną, też to niestety czeka. Ale nie poddawaj się.

Ja po prostu muszę zrobić lakier. Dla niuni trochę gorzej, bo nie odpuszczę. Siedziałam ponad 2h na komisariacie i nie odpuszczę dopóki jej nie znajdą. A że panienka jest stałą klientką SPA, z którym sąsiadujemy, to prędzej czy później na mnie wpadnie...rrosiak pisze:FUX pisze: Biedna niunia
Wyrazy współczucia i czekamy na ciąg dalszy wydarzeń, mam nadzieję że koniec nastąpi szybko i sczęśliwie.

Edit: So What!, już byłam