no ba, ja już powoli odpływam, wcześnie zacząłem się leczyć...qba30 pisze:![]()
pijemy coś?
pod papugami
Re: bar mleczny
dobre
ps
kurwa, chyba się starzeję... dotarło do mnie, że pewnie wielu na tym forum nie wie, co ten gość wkłada w 14-ej sekundzie i do czego...
ps
kurwa, chyba się starzeję... dotarło do mnie, że pewnie wielu na tym forum nie wie, co ten gość wkłada w 14-ej sekundzie i do czego...
często go wspominaszjoanna7f pisze: A tam, z tego co mówił Artur to nadal się takie znajdą![]()
był był.Paweł C pisze:gdzieś Ty go zobaczyłqba30 pisze:siema bakupno![]()
dość tej ściemy idę sobie nalać
qba30 pisze:aaa.ja pierd.ole....
qba30, Paweł C,Paweł C pisze:kurwa, chyba się starzeję...

Czarownica prawdę Ci powie :D
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Paweł C, członkini rady.
A tak przy okazji jetem przekonany, że potrafisz się wypowiadać bez używania przerywników. W każdym razie trzymam kciuki, żeby Ci się udało.
A tak przy okazji jetem przekonany, że potrafisz się wypowiadać bez używania przerywników. W każdym razie trzymam kciuki, żeby Ci się udało.
ciężko będzie, stary już jestem, chyba się nie zmienię...So What! pisze: jetem przekonany, że potrafisz się wypowiadać bez używania przerywników
kasy na to nie stawiajSo What! pisze: W każdym razie trzymam kciuki, żeby Ci się udało
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
A co za różnica czy moderator czy ktoś inny. Musicie być zmuszani do odrobiny kultury?
Panowie, my tu przymykamy oko, ale tolerancję uznajemy tylko na własnych zasadach - myślę niezbyt uciążliwych, dla takich starych. koni jak Wy ;)
Panowie, my tu przymykamy oko, ale tolerancję uznajemy tylko na własnych zasadach - myślę niezbyt uciążliwych, dla takich starych. koni jak Wy ;)
też o tym pomyślałemqba30 pisze:no paweł jak nas i z tąd wypierd... to nie wiem gdzie się podziejemy
założymy sobie własne forum
a gtalka, jabbera czy innego gg nie macie?Paweł C pisze:założymy sobie własne forum![]()
czarne jest piękne...
a co to takiegovibowit pisze: a gtalka, jabbera czy innego gg nie macie?
ja biedny jestem, mam tylko magnetofon Kasprzak i pralkę Franię, ledwo mi na piwo starcza...
chlup
już mi się przelewa, browar miał być tylko na podleczenie a zostałem przy nim caly dzień...
już mi się przelewa, browar miał być tylko na podleczenie a zostałem przy nim caly dzień...
Re: pod papugami
Paweł C pisze: kurwa, chyba się starzeję... dotarło do mnie, że pewnie wielu na tym forum nie wie, co ten gość wkłada w 14-ej sekundzie i do czego...![]()
bo to nasz taki nowy kolega w barzeqba30 pisze:często go wspominaszjoanna7f pisze: A tam, z tego co mówił Artur to nadal się takie znajdą![]()
zdrówko, a ja znowu czerwoniaste
Re: pod papugami
a ja spijam to co wczoraj zaczełem lubelska greifrut ale cytryna lepsza.jutro jade chyba na wieś.lubie rosół z pieca kaflowego