A Pan doktor się z tego cieszy czy nie?Konto usunięte pisze: A pani doktor ma opóźnienie.
Konto usunięte pisze: Cykniesz foto to tam słynne schabowe, ziemniaki z wody i buraczki
Ale co? Myslal, ze ściemniam?Konto usunięte pisze:euyot, ale numer
I tu jest pies pogrzebany.Konto usunięte pisze: że normalny człowiek ma takie sny
Nie że ściemniasz , tylko spodziewałem sie busa lub innej przyczepyeuyot pisze:Ale co? Myslal, ze ściemniam?Konto usunięte pisze:euyot, ale numerczy co?
Też tak myślę, to alternatywna rzeczywistość.euyot pisze: to nie był sen.
Nie. To chińczyk, alko od 6:00 można kupic jerfurekspres na parterze. W asortymencie duzy wybor "małych litraży".Konto usunięte pisze:czy dobrze widzę? - sklep z alko całodobowy jest na miejscu
Wygląda jak Rosja. Gdzie Ty pracujesz Euyot?euyot pisze:Konto usunięte pisze: Cykniesz foto to tam słynne schabowe, ziemniaki z wody i buraczki
euyot pisze: parking przed Dworcem Zachodnim w Warszawie
nikt nigdy nie twierdził, że Warszawa jest pikna- jak dla mnie jest brzydka, są miejsca klimatyczne i ładne ale są takie, ze oczy pękająKonto usunięte pisze:I to niby Łódź jest brzydka?
Konto usunięte pisze: I to niby Łódź jest brzydka?
A nie Aldona Orłowska?Konto usunięte pisze: Słódź nam tę Łódź... śpiewała kiedyś Ela Adamiak