Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
Szkoda ,że nie ma takich w EU 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
no właśnie.. dla mnie to tak, jakby fabryczne wersje sedan nie istniały i tego się będę trzymałember pisze: mowie tu o R35, modele <=R34 sedan byly budowane przez Autech i sprzedawane przez Nissana, o ile mnie pamiec nie myli
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
oczywiscie caly czas mowimy tylko GT-RacheMTi pisze:no właśnie.. dla mnie to tak, jakby fabryczne wersje sedan nie istniały i tego się będę trzymałember pisze: mowie tu o R35, modele <=R34 sedan byly budowane przez Autech i sprzedawane przez Nissana, o ile mnie pamiec nie myli
Autech przekladal graty z GT-Ra do Skylineow sedanow, ktore nie sa niczym niezwyklym

no o tym dokładnie mówię, o GT-Rach, a nie o zwykłych Sky'ach 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
jarmaj, siedząc w środku i śmigając po Ringu miałyś to głeboko w tyle 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jak miałbym kasę żeby bujać się po ringu, w dodatku autami >500 KM, to kupiłbym sobie Prosiaka i nawet na R35 bym nie popatrzył. 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Nie , to odblaskiWRC fan pisze: Czy dobrze widzę, że to 356 ma diodowe wkłady kierunkowskazów
Life is a Joke !
może nie do końca pasuje do sedna wątku, ale zarówno fura już tu występowała jak i fota fajna:

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hmmm.... są na świecie tacy, co by wiele oddali za fontannę z trawy
A swoją drogą Clio Williams - nigdy nie jeździłem, ale podobno fajna zabaweczka. Do tego styl odpowiedni - niebieski (właściwie granat) na złotych kółeczkach, skąd my to znamy
?
A swoją drogą Clio Williams - nigdy nie jeździłem, ale podobno fajna zabaweczka. Do tego styl odpowiedni - niebieski (właściwie granat) na złotych kółeczkach, skąd my to znamy
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Wille są mega. Byłem kiedyś na mini spocie, na który przyjechały 3 sztuki Williamsów- widok piękny, aż swój śmietnik postawiłem z tyłu żeby nie psuć kompozycji
Szkoda, że powoli te auta stają się bardziej kolekcjonerskie (zwłaszcza I seria), niż użytkowe.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no dobrze, ale kto temu Łyliemu taką lampę na tył zapodał? PRzecież to pod obrazę uczuć religijnych się kwalifikuje.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ale ten klosz jest wyraźnie wypukły. Bardziej to wygląda jednak na wieś-tjuning.WRC fan pisze:
Mnie to wygląda na rozwalony klosz.
Wille ph2 i ph3 tak miały:So What! pisze: klosz jest wyraźnie wypukły

Tylko Williams ph1 miał płaskie tylne lampy:

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Z tego, co widzę tylne lampy nie różnią się od tych z zwykłego Clio. Nie widzę tam wypukłości.WRC fan pisze:
Wille ph2 i ph3 tak miały:
Tak, nie różnią się. Ale Clio I miało po drodze 2 lifty.So What! pisze: lampy nie różnią się od tych z zwykłego Clio
Mówię Wam, że to Clio z trawą ma uwalony klosz - popatrzcie sobie na pierwsze zdjęcie z poprzedniego mojego posta - miejsca na odbłyśniki mają taki sam kształt jak w Clio z trawą. Gej-looki są zazwyczaj kształtem różne od oryginalnych świateł.
zgadzam się z WRC fanem - dodatkowo pozioma krawędź zderzaka jest zagięta no i coś tam jest pomieszane przy wlewie..
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jeżeli to rozwalony klosz, to jest obiektywnie piękny i nie podlega dyskusji i gustom.