Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Ale za to straszne się tam chamstwo zjeżdża z całego świata. Kasza niedogotowana...rrosiak pisze:Kruszyn pisze: Teraz tylko Marriott albo Bristol z devlinem na obiadek
Może przynajmniej nie będziesz narzekał, że jedzenie było zimne
Bardzo wszystkim dziękuję za dobre słowa - naprawdę, ogromnie miło mi to wszystko słyszeć.
Kurcze, nadal do mnie nie dociera - a to raptem (dla mnie aż) 3,5 miesiąca minęło. Kolega milak kiedyś równo rok pracy szukał - nie wyobrażam sobie...
A! Dzień naprawdę piękny - schodzę przed chwilą do samochodu, patrzę - a tu 10 zł leży na chodniku. No nie piękny dzień?
Kurcze, nadal do mnie nie dociera - a to raptem (dla mnie aż) 3,5 miesiąca minęło. Kolega milak kiedyś równo rok pracy szukał - nie wyobrażam sobie...
A! Dzień naprawdę piękny - schodzę przed chwilą do samochodu, patrzę - a tu 10 zł leży na chodniku. No nie piękny dzień?

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
devlin pisze: No nie piękny dzień?
Jakbyś nie zauważył, to słońce już parę godzin temu zaszło

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

http://wwojnar.com/
Po pierwsze primo w Marriotcie niestety czasami dają zimne jedzenie.Bergen pisze:Ale za to straszne się tam chamstwo zjeżdża z całego świata. Kasza niedogotowana...rrosiak pisze:Kruszyn pisze: Teraz tylko Marriott albo Bristol z devlinem na obiadek
Może przynajmniej nie będziesz narzekał, że jedzenie było zimne

Po drugie primo chamstwo to się do Victorii zjeżdża.
btw. Ponoć Victoria to ulubiony hotel pana Z. Bońka. Arno nie będzie zdziwiony.

czarne jest piękne...
Muszę to napisać...
Rozpoczęto wycinkę drzew przy drodze nr 5 od Wrocławia w kierunku Poznania.
Za miesiąc mają rozpocząć się prace przy budowie drogi S 5.
Mam nadzieję, że jest to prawda.....
Rozpoczęto wycinkę drzew przy drodze nr 5 od Wrocławia w kierunku Poznania.
Za miesiąc mają rozpocząć się prace przy budowie drogi S 5.
Mam nadzieję, że jest to prawda.....
Dolce far niente 

Zrobiłem sobie wycieczkę do Bełchatowa po pracy, no i mam nowy wykrywacz do poszukiwania grubszego zwierza.
Teraz czas jakiś czołg wykopać

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
No to jest nius :
http://turystyka.wp.pl/artykul.html?kat ... d=10916216
http://turystyka.wp.pl/artykul.html?kat ... d=10916216
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
a ja to tylko śrubki znajduję...chlipinquiz pisze:Zrobiłem sobie wycieczkę do Bełchatowa po pracy, no i mam nowy wykrywacz do poszukiwania grubszego zwierza.

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Piękny ten dzień rano spojrzałem za okno i co zobaczyłem śnieg w ilościach odpowiednich .Zaraz kończę kawkę i pędzę do łopatki w ten oto sposób rozprostuję gnatki . 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Lekko śnieg popadał więc zrobiłem sobie małą wycieczkę do lasu, sprzęt przetestowany.
Cisza, spokój, jedynie OBK mi brakowało na leśnych drogach.
Cisza, spokój, jedynie OBK mi brakowało na leśnych drogach.
jakiś mało kumaty dzisiaj jestem.citan pisze: inquiz, oj, to przecież kubek mam i kawę i nawet wrzątek by się znalazł.![]()
szukajcie a znajdziecie, wszystko zależy od tego gdzie, czym i czego szukasz.zagatka pisze: a ja to tylko śrubki znajduję...chlip![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Gump
- 5 gwiazdek
gregski pięknie się spisałeś ja na razie oglądam zaspy na podwórku .W jakim rejonie Niemiec prowadzisz swój żywot ,kiedyś urzędowałem niedaleko Aachen ależ to były czasy kurcze blade 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump, oj to kawal.. ja blisko, stolyca.. a wlasciwie tuz pod.
btw: to http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ead#p85124 widziales?
btw: to http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ead#p85124 widziales?
inquiz, wow, powazny sprzet.. czego szukasz? Dosc popularny to sport w okolicach Berlina, ponoc sporo zlomu wojennego lezy po lasach..
gregski, przy dzisiejszym stanie prawnym
drobnica jest bezpieczniejsza, Co do Twoich okolic to kiedyś się muszę wybrać, znajomi bliżej zachodniej granicy sobie chwalą. Nawet mandaty po 500 teuro im nie straszne.

Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Gump
- 5 gwiazdek
gregski przyszedł czas na zmiany ale myślę już nad nowym jeszcze lepszym 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
inquiz pisze:jakiś mało kumaty dzisiaj jestem.citan pisze: inquiz, oj, to przecież kubek mam i kawę i nawet wrzątek by się znalazł.
Bo citan z bełchatowa chyba jest.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
gregski, szukam w gruncie rzeczy
A szczegółowiej to kolekcjonuję głównie guziki mundurowe napoleońskie i carskie, także polskie XIX w, kiedyś także interesowałem się militariami ale zaprzestałem. Do czasu aż się w tym kraju zrobi normalniej pozostanę przy guzkach i monetach.

A szczegółowiej to kolekcjonuję głównie guziki mundurowe napoleońskie i carskie, także polskie XIX w, kiedyś także interesowałem się militariami ale zaprzestałem. Do czasu aż się w tym kraju zrobi normalniej pozostanę przy guzkach i monetach.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, Zaintrygowałeś mnie. A co jest nie halo, że nie wolno zbierać militariów ?
Derekcja odpowiedziala w sprawie korka; idzie nowe...
Pytanie, jak dlugo.
Pytanie, jak dlugo.

Dolce far niente