byłam w kurtce, a nawet dwóch...
najgorsze, że moja aparatka foto nie działa, na szczęście komórka oclała...

To chyba ostatnio jakaś epidemia chyba musi byćaliza pisze:
Kolega stukał, dzwonił na kumórke, nikt się nie obudził,
To pewnie dla tego było ciepłoaliza pisze:Było tuż przy brzegu, woda nawet ciepłą była... tak się zdawało przynajmniej...
byłam w kurtce, a nawet dwóch...
A jakaś dobra ta aparatka?najgorsze, że moja aparatka foto nie działa, na szczęście komórka oclała...
nie chwalilas sie narzyczonym, chyba ze ja cos przegapilamaliza pisze: za mną wpadł kolega, który chciał mnie wydostać, a za nim mój narzeczony...
A jakaś dobra ta aparatka?[/quote]najgorsze, że moja aparatka foto nie działa, na szczęście komórka oclała...
Jak to??? to może mnie cuś umkło...Przylepka pisze:nie chwalilas sie narzyczonym, chyba ze ja cos przegapilamaliza pisze: za mną wpadł kolega, który chciał mnie wydostać, a za nim mój narzeczony...
aliza pisze: Może się jeszcze raz wydam za mąż?
Mam nadzieję, bo poprzedni mój ślub był cichy: tylko świadkowie...esilon pisze:aliza pisze: Może się jeszcze raz wydam za mąż?
no to super, gratulacje
będziemy na weselu
Nic Ci nie umkło! Pisałaś, pamiętamaliza pisze:
Jak to??? to może mnie cuś umkło...
Jest można powiedzieć w wieku, w którym zaczyna się robić "kusąca" dla niektórych zblazowanych/zboczonych reżyserów oskarowych - znaczy się ma 14 lat...maf1 pisze:Ja już łykam bo w niedziele do pracy![]()
A dziecko narzeczonego to ile ma lat? Może też się napije
No w tym temaci rozwija się juz inny wątekaliza pisze: Jest można powiedzieć w wieku, w którym zaczyna się robić "kusąca" dla niektórych zblazowanych/zboczonych reżyserów oskarowych - znaczy się ma 14 lat...
No to się jeszcze nienapije![]()
Jeszcze jej niestety nie widziałam, podobno jest podobna do tatusia, więc pewnie jest ładna, nie dlatego, że tatuś jest piękny, choć nic mu nie brakuje, no może troszkę za gruby jest..., ale dlatego, że tak podobno jest... chociaż sądząc po Buzkównej, to... ale może to wyjątek, który potwierdza tę regułę... no, ale już starozytni wiedzieli, że de gustibus non disputandum est.
Chyba fucktycznie wyjątek![]()
A jeśli chodzi o słowo kusąca, to wyjaśniam skąd się ono wzięło w moim słowniku: otóż słuchałam kiedyś wywiadu z jakimś Filipińczykiem chyba, który mówił po polsku, coś tam o Polkach, o tym jak się ubierają itd i nagle powiedział takie zdanie: "a u nas kobiety ubierają się kusąco". Brzmi mi to do dzisiaj w uszach, bardzo lubię swoją drogą jak obcokrajowcy mówią po polsku i im gorzej tym lepiej...
Oj nie mylisz się, to chyba wszystkim zawsze dodaje skrzydeł...Gump pisze:aliza,odkąd posiadasz nowy obiekt pożądania jesteś taka bardziej optymistyczna a może się mylę
Jak się z nim pomieszkuje, to chyba całkiem normalne, przecież nie jestem w hotelu, za który się płaci...liwit pisze:aliza, jak to jest, że poznaje sie faceta i sprząta się mu dom. Nie rozumiem
Ciesz sie ze nie zapisal Cie na curling. Jeszcze.Baficzka pisze:liwit, mnie Chlor na dzień dobry - jak tylko weszłam pierwszy raz do mieszkania - zapoznał z miotłą
Widzisz liwit. Te starsze kobiety to jakieś takie bardziej życiowe. Może się jeszcze wyrobisz.liwit pisze:aliza, jak to jest, że poznaje sie faceta i sprząta się mu dom. Nie rozumiem
Chmmmm, od "starsze" wolałabym "doświadczone", ale niestety pesel mówi sam za siebie a i gęba takoż więc się nie ukrywam, ale zabrzmiało tak jakośvibowit pisze:Widzisz liwit. Te starsze kobiety to jakieś takie bardziej życiowe. Może się jeszcze wyrobisz.liwit pisze:aliza, jak to jest, że poznaje sie faceta i sprząta się mu dom. Nie rozumiem