Ja teżzagatka pisze: lubie żółte tulipany, jak by się ktoś pytał
Piękny dzień dziś mamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Guglikowi zrobilo sie szkoda, ze sie nam popsulo i na koniec dnia w ramach umilenia wieczorku zrobil tak:

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Coraz bardziej kocham tego szkraba
Oby tak dalej, jeśli to ma pomóc, to ja proponuję - popsujmy sami jeszcze raz...

Oby tak dalej, jeśli to ma pomóc, to ja proponuję - popsujmy sami jeszcze raz...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
cholera w linuxie nie dziala format c:WiS pisze: popsujmy sami jeszcze raz...![]()

mke2fs dziala dobrze :Dremek pisze:cholera w linuxie nie dziala format c:
g.
o godzine 12'tej zamknąłem sesję zimową :D (zaliczeniem fakultetu na 4.0), słodki ma zapach semestr letni :D. Teraz jest tylko cisza, spokój i relaks :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Kwestia czasuremek pisze: Guglikowi zrobilo sie szkoda, ze sie nam popsulo i na koniec dnia w ramach umilenia wieczorku zrobil tak:

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Zaliczyłem dzisiaj projekt na uczelni, choć było trochę stresów bo kumple mieli dokładnie ten sam i się koleś skapnął i było trzeba trochę się natrudzić żeby jednak czymś się zaczęły różnić

Mam niu półośkę w Renuffce i już nic nie stuka-puka... tylko opony zaczęły piszczeć w zakrętach 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Hehe gratulacje radekkradekk pisze:Zaliczyłem dzisiaj projekt na uczelni, choć było trochę stresów bo kumple mieli dokładnie ten sam i się koleś skapnął i było trzeba trochę się natrudzić żeby jednak czymś się zaczęły różnić![]()
![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mi lekko przegub stukal przez 3 lataWRC fan pisze: Mam niu półośkę w Renuffce i już nic nie stuka-puka

Dokładnie, teraz wiem o co chodziło w tym projekcie, a napewno gdybym sam go robił to bym nic nie wiedział. Ale było trochę stresów jak dowiedziałem się że sie koleś domyślił i że mam jakąś godzinę na pozmienianie kupy obliczeń i rysunków i jeszcze wyplotowanie tego żeby nie były takie same.Konto usunięte pisze: Hehe gratulacje radekkU mnie kiedyś cały rok zaliczył przedmiot na jednym programie napisanym przez ambitnego kolegę. To była szkoła. Tak zmodyfikować kod, żeby wykładowca nie załapał. Śmiem twierdzić, że więcej się nauczyłem odwracając ten program do góry nogami, niż przez cały semestr
![]()
Morał tej historii jest taki, nigdy się nie męcz i nie rób samemu projektów, tylko bierz od innych co zrobili i zmieniaj tylko obliczenia i nie wpuszczaj zaraz po sobie kogoś kto ma dokładnie ten sam projekt

Dziś wrzuciłem zdjęcie Renuffki na nasza-klasa.pl i podpisałem "pussy-wagon" no i się franca zemściła - poluzowała sobie klemę na akumulatorze i zrobiła "zdechł pies"
Ma charakterek - coraz bardziej lubię to auto 

Gdzie? Nie mogę znaleźćWRC fan pisze: Dziś wrzuciłem zdjęcie Renuffki na nasza-klasa.pl
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
I teraz złodzieje z naszej klasy (o których mówili w wiadomościach) dodadzą Cię do listy "przyjaciół".WRC fan pisze:Dziś wrzuciłem zdjęcie Renuffki na nasza-klasa.pl i podpisałem "pussy-wagon" no i się franca zemściła - poluzowała sobie klemę na akumulatorze i zrobiła "zdechł pies"Ma charakterek - coraz bardziej lubię to auto

Wurc. Z francuskich rzeczy, to wiesz, co jest najlepsze. Wina, sery, zamki nad Loarą, Bretania, etc., ale fury to raczej nie-e...WRC fan pisze:Dziś wrzuciłem zdjęcie Renuffki na nasza-klasa.pl i podpisałem "pussy-wagon" no i się franca zemściła - poluzowała sobie klemę na akumulatorze i zrobiła "zdechł pies"Ma charakterek - coraz bardziej lubię to auto

Dolce far niente 

Jeszcze jedną fajną rzecz znajdęFUX pisze: Wurc. Z francuskich rzeczy, to wiesz, co jest najlepsze. Wina, sery, zamki nad Loarą, Bretania, etc., ale fury to raczej nie-e...![]()

A z tymi winami to nie do końca się zgodzę

Wiedziałem, ze moge na Ciebie liczyć....radekk pisze: fajną rzecz znajdę

Prawda. Niektore to mózgojeby..... za kosmiczne pieniądze.....radekk pisze:
A z tymi winami to nie do końca się zgodzę
Dolce far niente 

O czymś zupełnie innym myślałemFUX pisze:Wiedziałem, ze moge na Ciebie liczyć....radekk pisze: fajną rzecz znajdęo perfumach zapomniałem.....
![]()

Przeca wiem....radekk pisze: O czymś zupełnie innym myślałem

Acha. Od dzisiaj Nokię E51 używam. Fajny telefon do gadania i nie tylko....
Dolce far niente 

Ja teżFUX pisze: Przeca wiem....![]()

I co fajny? Bo E50 wedłóg mnie był kiepski, przynajmniej jak o szybkość działania.FUX pisze: Acha. Od dzisiaj Nokię E51 używam. Fajny telefon do gadania i nie tylko....
W sumie to mogę się pochwalić że odebrałem Forysia z serwisu i kosztowało mnie to tylko 93 zł

FUX pisze: Wurc. Z francuskich rzeczy, to wiesz, co jest najlepsze. Wina, sery, zamki nad Loarą, Bretania, etc., ale fury to raczej nie-e...![]()
No proszę Cie...poluzowana klema to wina "francuskości" ?

Poza tym ja jestem przekorne stworzenie i wole się sam przekonać niż powielać stereotypy. Rover to też miała być kupa a byłem na prawdę zadowolony

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
WRC fan, nie daj sie. Clio to fajne auto! a do japoncow drogie czesci i elektryka siada czesto 

No i jak coś się w silniku sypnie, to już kaplica. Bo to jednorazówki panie.remek pisze:WRC fan, nie daj sie. Clio to fajne auto! a do japoncow drogie czesci i elektryka siada czesto
Wiem bo jeździłem Alfą.

czarne jest piękne...