prawda!gregski pisze: to wez kombi.
200KM + ale nie Subaru
Re: 200KM + ale nie Subaru
we wszystkich coupe sa szerokie drzwi jak cholera, co niekoniecznie ułatwia wsiadanie, a w waskiech miejscach szalenie utrudnia.
ja ani w mito ani w guiliecie nie mam kłopotów z ustawieniem foteli.
czy w legasie samo siedzisko ma regulacje? U mnie w STI nie było. To straszne było :)
a i tak,esilonie, na końcu przestawisz fotel dopiero po wielu kilometrach i sie okaze ze regulacja to dodatek, płatny na ogół.
ja ani w mito ani w guiliecie nie mam kłopotów z ustawieniem foteli.
czy w legasie samo siedzisko ma regulacje? U mnie w STI nie było. To straszne było :)
a i tak,esilonie, na końcu przestawisz fotel dopiero po wielu kilometrach i sie okaze ze regulacja to dodatek, płatny na ogół.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Arno pisze: Witek, kolejna lekcja: przczytaj sobie, co to jest fobia:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fobia
Ale masz rację w tym, że jestem w złym nastroju, więc Wiciu strzeż się pociągu.
Masz rację mój błąd. Kompletnie złe słowo. Radzę Ci jednak odgraniczyć zły nastrój i moją osobę, bo zrobi się nieciekawie, a po co?
WiS pisze: 170 koni w Multiairze jeszcze fajniej działa w Mito, niż w Giuliecie. Jakby co, umożliwiam test-drive dotartym egzemplarzem![]()
Czyli coś co pewnie jeździ podobnie do mojego Malca, choć nie daje takich wrażeń.

Kurcze, muszę wygrać w lotka na szperę i odetkanie turbinki, bo mnie zaczną wyprzedzać jakieś alfy.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jest osobna regulacja wysokości przedniej i tylnej części siedziska z tym, że tylna część porusza się wraz z oparciem.Arno pisze: czy w legasie samo siedzisko ma regulacje?
Wiciu po pierwsze: czy ty grozisz?Witek pisze: Radzę Ci jednak odgraniczyć zły nastrój i moją osobę, bo zrobi się nieciekawie, a po co?
Po drugie: czy mógłbyś mi wyjaśnić, co to za konstrukcja gramatyczna: radzę ci ograniczyć (...) moją osobę...?
Dziękuję
esilonjak widać jest rozpuszczony jak dziadowski bicz. ALE: jadąc kiedyś z GALem jego outbackiem poprzednim czułem kręgosłup bardzo szybko. sam GAL wziął ode mnie nakładkę na fotel. A w Alfie nie ma takich problemów, więc nie jestem pewien czy regulacja siedziska w kiepawym fotelu jest lepsza niż lepszy fotel bez regulacji.So What! pisze:Jest osobna regulacja wysokości przedniej i tylnej części siedziska z tym, że tylna część porusza się wraz z oparciem.Arno pisze: czy w legasie samo siedzisko ma regulacje?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Arno pisze: radzę ci ograniczyć (...) moją osobę...?
Może to jest zaproszenie żebyś go związał i skrępował

FUX nie mam piłeczki pingpongowej
Udziela Ci przyjacielskiej porady, capisci? ;))Arno pisze: Wiciu po pierwsze: czy ty grozisz?
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
KY,
Kurier właśnie wnióśl łeb konia.
Kurier właśnie wnióśl łeb konia.
http://www.dodge.com/en/
zobacz esilon prezentacje z lewej.
a wszyscy zobaczcie jak prezes przemawia.
zobacz esilon prezentacje z lewej.
a wszyscy zobaczcie jak prezes przemawia.
Prezes rzeczywiście przemawia jak zawodowy mówca. To typowe dla amerykańskich prezesów. Profesjonalista typu hollywoodzkiego. Nabrzmiała forma, miałka treść.Arno pisze:a wszyscy zobaczcie jak prezes przemawia.
"Przełomowy" samochód - przeciętny.

- So What!
- 6 gwiazdek
Dziwne. Fotele w Legacy są raczej wygodne. Może Gal nie miał regulacji pod lędźwie... Być może też jest to kwestia wzrostu.Arno pisze: ALE: jadąc kiedyś z GALem jego outbackiem poprzednim czułem kręgosłup bardzo szybko.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Że jakSo What! pisze: Fotele w Legacy są raczej wygodne.

MY07, więc miał.So What! pisze: Może Gal nie miał regulacji pod lędźwie...
Na pewno, bo fotele w mają przede wszystkim za krótkie siedzisko.So What! pisze: Być może też jest to kwestia wzrostu.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- So What!
- 6 gwiazdek
Rozchodzi się o to, że mi jest wygodnierrosiak pisze:
Że jak![]()

Wydawało mi się, że przyczyną bólu pleców jest raczej niewygodne oparcie...rrosiak pisze:
Na pewno, bo fotele w mają przede wszystkim za krótkie siedzisko.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Jasne, ale jak masz za krótkie siedzisko i bolą Cię nogi to zaczynasz kombinować. W efekcie plecy nie przylegają porządnie do oparcia.So What! pisze: Wydawało mi się, że przyczyną bólu pleców jest raczej niewygodne oparcie...
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

So WHat, przyczyną bólu pleców jest coś w kręgosłupie. Dyskopatia czy inna cholera - Witek może wyjaśnić. W każdym razie po to są podparcia pod lędzwie albo po prostu dobre fotele, żeby nie rwało. I nie jest to kwestia jedynie oparcia, ale całoci - to jak się siedzi, jak się plecy układają w stosunku do miednicy, nóg, co tam w plecach drażni a co nie. To skomplikowane i nie każdy od razu umie to zrobić, zwłaszcza jak projektanta samego nie boli.
W Hondzie moj żónę rwało jak cholera, w Mercedesie nie i w Alfie nie, a żona jednakowoż ma duże problemy.
Mnie w STI i WRX bolało po 6/8 godzinach.
A u Gala od razu w zasadzie.
Podobno najlepsze fotele mają: Saaby, Volvo i kiedyś słyszałem, że właśnie Alfy. Ale o Alfach może powiedzieć tylko ktoś, kto tym gdzieś daleko jechał.
W Saabie Aero miałem Viggenovskie fotele - poezja. Tyle powiem, Genialnie wygodne, kubełkowe. raz 24 godziny w nich jechaliśmy/staliśmy w korku ze szczyrku do Warszawy i ani żona ani ja nie cierpielim.
Każdy kręgosłup inny - i prawdopodobnie każdemu co innego pasuje. Wiele osób bardzo lubi fotele w Passatach.
W Hondzie moj żónę rwało jak cholera, w Mercedesie nie i w Alfie nie, a żona jednakowoż ma duże problemy.
Mnie w STI i WRX bolało po 6/8 godzinach.
A u Gala od razu w zasadzie.
Podobno najlepsze fotele mają: Saaby, Volvo i kiedyś słyszałem, że właśnie Alfy. Ale o Alfach może powiedzieć tylko ktoś, kto tym gdzieś daleko jechał.
W Saabie Aero miałem Viggenovskie fotele - poezja. Tyle powiem, Genialnie wygodne, kubełkowe. raz 24 godziny w nich jechaliśmy/staliśmy w korku ze szczyrku do Warszawy i ani żona ani ja nie cierpielim.
Każdy kręgosłup inny - i prawdopodobnie każdemu co innego pasuje. Wiele osób bardzo lubi fotele w Passatach.
- So What!
- 6 gwiazdek
Arno, ja w sumie jeszcze nie miałem samochodu, w którym by mnie plecy bolały. Tak czy siak, przy moim, siedzącym, trybie pracy jest to zapewne kwestia czasu.
rrosiak, co Ty chcesz od foteli w legasiu
Wygodne są
Cały wątek Esiego to ściema
Po prostu chce nas przygotować do ....
http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-evo ... 58556.html

U to masz pozamiataneArno pisze: Kurier właśnie wnióśl łeb konia.

Cały wątek Esiego to ściema

http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-evo ... 58556.html
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
200KM + ale nie Subaru
Fotele byly jedna z niewielu ale istotna upierdliwoscia w OBKu. Skonstruowane dla niskiego japonczyka.
A Ty mi odpisywałeś?Arno pisze:FUX nie mam piłeczki pingpongowej

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
gregski pisze: Fotele byly jedna z niewielu ale istotna upierdliwoscia w OBKu. Skonstruowane dla niskiego japonczyka.
Czy fotele w OBK się różnią od foteli w legacy? Bo z jednej strony słyszę narzekających OBK-owców, a z drugiej chwalących legasiaków. Jak sobie przypominam, to fotele w legacy uważałem za jedne z najlepszych jakimi jeździłem (oczywiście fotele GT-ka rządzą). A posturą się od Roberta za bardzo nie różnię. Może np. wysokość szyn się różni, co robi taką subtelną różnicę...
- So What!
- 6 gwiazdek
Nie mam pojęcia. Na pewno jednak jest różnica pomiędzy fotelami w byłym OBK Gregskiego i w OBK RRosiaka, co w sumie niewiele zmienia, bo obaj są niezadowoleniKonto usunięte pisze: Czy fotele w OBK się różnią od foteli w legacy? Bo z jednej strony słyszę narzekających OBK-owców, a z drugiej chwalących legasiaków. Jak sobie przypominam, to fotele w legacy uważałem za jedne z najlepszych jakimi jeździłem (oczywiście fotele GT-ka rządzą). A posturą się od Roberta za bardzo nie różnię. Może np. wysokość szyn się różni, co robi taką subtelną różnicę...