migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
kobieta i nie możemelinda pisze: nie moge![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Re:
czyli masz znajomego... biedny buratmelinda pisze:nie mogeale poprosze znajomego i mi zdjecie zmniejszy i je wstawie

ahaaaaa to o zmniejszenie zdjęcia chodziło, ufffff
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6, a skąd wiesz ,że to ja nie będę zmniejszał 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no w sumie...burat pisze:OBK H6, a skąd wiesz ,że to ja nie będę zmniejszał
burat pisze:chory teraz jestem to mogę

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
melinda pisze:
słuchajcie,czemu nie moge wrzucic swojej fotki,awatar ma miec mniej niz 11co zrobic?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
So What!, aaaa, nie doczytałem. W takim razie:
Zmiana rozmiaru zdjęcia za pomocą programu Paint
http://windows.microsoft.com/pl-PL/wind ... sing-Paint

Zmiana rozmiaru zdjęcia za pomocą programu Paint
http://windows.microsoft.com/pl-PL/wind ... sing-Paint

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
melinda, ja Ci wszytko zmniejszę. Wyślij na [email protected], jestem adminem więc jestem bezstronny i nawet nie popatrzę.
spoko. To na mail?Alan, Alan, Alan! pisze:melinda, ja Ci wszytko zmniejszę. Wyślij na [email protected], jestem adminem więc jestem bezstronny i nawet nie popatrzę.
Pozdrófffffka :P
jacy wszyscy pomocni...

to tak z dobroci serca

to tak z dobroci serca

Ostatnio zmieniony 9 lut 2012, o 12:08 przez busik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
melinda, no to linka do tego festbuka i jak jedna kwestie ustalimy to rozmowa będzie mogła przejść na ciekawsze tematy

tak tak ,ponoć Barbie też tak na forumie zaczynała i widać jak nie patrzyłeśAlan, Alan, Alan! pisze: jestem adminem więc jestem bezstronny i nawet nie popatrzę.

normalnie jak na stadionie... już wychodzi sam na sam z bramkarzem... za chwilę nastąpi ten moment, gdy co niektórzy dostaną migrenę, tfu melindę
jakiś doping dla Pani poprosimy

jakiś doping dla Pani poprosimy

remek, Ty chirurgię plastyczną kończyłeś ?Alan, Alan, Alan! pisze:melinda, ja Ci wszytko zmniejszę, jestem adminem więc jestem bezstronny i nawet nie popatrzę.

no jakieś prześwietlone
i małe

o i Arti swoje całe wrzucił

o i Arti swoje całe wrzucił

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jakbym tak wyglądał to podejrzewam mielibyśmy codziennie kontakt na płaszczyźnie zawodowej. Twojej.burat pisze: o i Arti swoje całe wrzucił

Arti, ja w zoo nie pracuję

melinda, na tym zdjęciu małe
zdjęcie dodane ,a więc przechodzimy dalej ,mogła byś uzupełnić dane ,skąd żeś i wogóle

zdjęcie dodane ,a więc przechodzimy dalej ,mogła byś uzupełnić dane ,skąd żeś i wogóle