przywiozę Ci jakąś porządną muzę na pustynięfitush pisze: mi cos sie klimaty zmienily

do it!vibowit pisze: bez miłosierdzia potraktować sąsiadów Siostrami Miłosierdzia.
przywiozę Ci jakąś porządną muzę na pustynięfitush pisze: mi cos sie klimaty zmienily
do it!vibowit pisze: bez miłosierdzia potraktować sąsiadów Siostrami Miłosierdzia.
Wzajemnie Grzegorzu sześćdziesiątysiódmyGrzesiek_67 pisze:danikl,
żem Mordo myślał o Tobie. I se pomyślałem... fajnie, że jesteś![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
I niebieski i róziowy piękny jest, i dobry jest. Jak chleb. Ja czekam na ten moment. To jest dziwne, niby się ludzie spotykają, niby jest od kilograma czasu, niby można .... a się zawsze ucieka w jakieś zdawkowe uśmieszki. Hmm, dziwny jest ten świat. Spróbujemy damaziu na pewno, tyle od siebie obiecać mogędamazia pisze:Grześ, nie wiem jak, nie wiem kiedy i w ogóle nie wiem...
ale musimy, musimy się sobie powymieniać myśli.
może pokolenie takie..
ooops, to przez nieuwagę. to mówiłem ja. niebieski kawałek, nie różowy.
Dzięki, stary dobry EddieGrzesiek_67 pisze: Z dedykacją dla Rafała i ... siebie![]()
Wolisz tego słuchać, czy raczej jesteś wzrokowcem?Kruszyn pisze: No to jak wakacje się skonczyły....![]()
Doceniam niektóre współczesne teledyskiKruszyn pisze: So What!, czasem miło "posłuchać oczami"![]()