W czerwcu w upale zamykacie dach na mecz z Grecją, a jesienią znając prognozę zostawiacie odsunięty

znają się jak świnia na baleciedanikl pisze:angielscy dziennikarze:
W czerwcu w upale zamykacie dach na mecz z Grecją, a jesienią znając prognozę zostawiacie odsunięty
pytanie co to za dach, ktorego nie mozna zamknac podczas ulewy.. Przeciez urwania chmury zdarzaja sie dosyc czesto srodkowej/wschodniej czesci Europy..danikl pisze: KamilP, nie znam szczegółów technicznych tej konstrukcji, ale ten dach można było zamknąć przed deszczem. Nie ma systemu odprowadzania wody a po co skoro jest zasuwany dach, który można zamknąć![]()
z tego co wiem to Stadion Narodowy nie zostal wyposazony w drenaz..Konto usunięte pisze: ps:
pomijam drenaż który jest zjebanyi jest bublem budowlanym
czyli u nas nigdy nie lejeKamilP pisze:z tego co wiem to Stadion Narodowy nie zostal wyposazony w drenaz..Konto usunięte pisze: ps:
pomijam drenaż który jest zjebanyi jest bublem budowlanym
ale nie na stadionie, ktory ma zamykany dach..Konto usunięte pisze:Ale marudy. A bo to jeden mecz został przerwany/odwołany z powodu ulewy?
Akcja meczu:Pszczulny powiedział w TVN24, że "to co się dzieje, jest niewyobrażalne". - Są tego dwa powody, pierwszy to trawa, która tu została rozłożona. To nie jest ta sama trawa, ten sam system, który był rozłożony podczas mistrzostw Europy. Tamta miała warstwę drenażową, która miała dwadzieściakilka centymetrów. W tej chwili rozłożono cienką trawę grubości pięciu centymetrów i to działa tak jakby się położyło dywan na płycie betonowej - podkreślił Pszczulny.
dodał: - Nie ma szans na to, żeby ten dywan z cienkiej trawy był nagle suchy. Dlaczego dach jest otwarty, nie wiem. W każdej chwili można go otworzyć i zamknąć w tych temperaturach, które teraz panują - ocenił architekt. - Do tej sytuaci doprowadziło nieprzewidzenie, że na jesieni może padać deszcz i położenie trawy niezgodnej z tym, co zaprojektowaliśmy i z tym, co zostało przyjęte przez UEFA podczas mistrzostw Europy. Ta trawa nie otrzymała naszej autoryzacji - zapewnił Pszczulny.
Kruszyn faktycznie ładna ta cytryna, no chyba, że to on PeugeotKruszyn pisze:Francuzka też ładnie wygląda![]()
No bełkot ,bełkotdanikl pisze: no chyba, że to on Peugeot![]()
Kruszyn pisze:No bełkot ,bełkotdanikl pisze: no chyba, że to on Peugeot![]()
Też nie przepadam za tym modelemPiter 35 pisze:Wygląda jak szambo