Pamiętaj! Ciupinkęqba30 pisze:mam coś jeszcze mocniejszego to spróbuję.. ale ciupinkę .

Pamiętaj! Ciupinkęqba30 pisze:mam coś jeszcze mocniejszego to spróbuję.. ale ciupinkę .
maf1 pisze: A leeeż, ale z laktokiem na ...no włanie, na czym leży laktok ajk się lezy?![]()
Jak zjesz go w piątek... to będzieqba30 pisze:ale ja planuje sprzątanie na wiosneapal pisze: Kuba, to może przy okazji sprzątania się chomik znajdzie![]()
słuchajcie,chomik to jest z myszowatych?znaczy się że grzechu nie będzie?
czy będzie
qba30 pisze: ja pitole,jak będą mnie powoli nieśli to za mną będą szły psy
A w jakiej to religii? Bo wew Biblii nic o piątku nie wspominająapal pisze:Jak zjesz go w piątek... to będzieqba30 pisze:ale ja planuje sprzątanie na wiosneapal pisze: Kuba, to może przy okazji sprzątania się chomik znajdzie![]()
słuchajcie,chomik to jest z myszowatych?znaczy się że grzechu nie będzie?
czy będzie
Maleńczuk ma rację, to nie chlanie, tylko detoks zabija czlowiekaqba30 pisze: skutek uboczny detoksu
A to takie SF. A o czym? Tak ogólnie, o stworzeniu świata, o pierwszej cywilizacji, o głupocie człowieka itp itdqba30 pisze:a co to?kto to pisał?ciekawe to?o czym?maf1 pisze: wew Biblii
powiem Ci, że warto przeczytaćqba30 pisze:a co to?kto to pisał?ciekawe to?o czym?maf1 pisze: wew Biblii
Pisania czy stwarzania?qba30 pisze:ktoś podjął ten temat?maf1 pisze: o stworzeniu świata
nowy testament to księga kłamstwPaweł C pisze: powiem Ci, że warto przeczytaćJa przeczytałem
a w starym jest to co lubie, oko za oko...qba30 pisze:nowy testament to księga kłamstwPaweł C pisze: powiem Ci, że warto przeczytaćJa przeczytałem
Ogólnie tak. A kto to byli "wszyscy"?qba30 pisze:maf1, nie pitol że w tej książce jest napisane jak powstał światwtedy przecież wszyscy myśleli że ziemia jest płaska.
i..."Kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada"Paweł C pisze: a w starym jest to co lubie, oko za oko...
Powiem tak, nie idźmy tą drogą! Wielu z nas wie więcej niż KK udostępnia "maluczkim". Tak więc, nie brnijmy...qba30 pisze:nowy testament to księga kłamstwPaweł C pisze: powiem Ci, że warto przeczytaćJa przeczytałem
Aguś, napisałbym znów, że Cię kocham, ale znajdzie się siakiś debil i będzie dorabial do tego całą ideologię...apal pisze:Pawełku... ja jestem tolerancyjna... każdy ma prawo do swoich poglądów![]()
Hmm! A czy prorocy o tym napisali?qba30 pisze:no prorocymaf1 pisze: A kto to byli "wszyscy"?
Ech...Paweł C pisze:Aguś, napisałbym znów, że Cię kocham, ale znajdzie się siakiś debil i będzie dorabial do tego całą ideologię...apal pisze:Pawełku... ja jestem tolerancyjna... każdy ma prawo do swoich poglądów![]()
![]()