Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No właśnie, dlaczego mówią na to puch? Jak to takie ciężkie cholerstwo!Gump pisze:Pięknie łopata w rękach mi się dzisiaj rano zapaliłanawet z garażu śnieg zrzuciłem takie ciężkie to białe szaleństwo. O maly włos a żyłka pierdząca by mi pękła
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Wasz stary wiarus w spódnicy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Puch jest lekki.aliza pisze: No właśnie, dlaczego mówią na to puch? Jak to takie ciężkie cholerstwo!
Oho! Jak już zima wykańcza ostatnich mohikan... mohikani...Gump pisze:Zima chce mnie wykończyć teraz wali i sypie jakby koniec świata miał nadejść .Wycieniowany jestem od tej walki jak cholera byle do soboty potem ma być wiosna

Ee tam... Władca Pierścieni jak tylko zobaczy, to mam nadzieję czym prędzej uda się do jubilera, żeby mi taki zrobić na zamówienie z jakiegoś cennego kruszcu.Gump pisze: Doxa kto ci podarował to cudo władca pierścieni
Ja na jego miejscu wstydziłabym się, gdyby moja żona jakieś plastiki na paluchach nosiła, phii. To o mężu świadczy przecież...

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- So What!
- 6 gwiazdek
Z nartami czas się zaprzyjaźnićDoxa pisze:Oho! Jak już zima wykańcza ostatnich mohikan... mohikani...yyy... Indian
, to znaczy ze jest naprawdę uciążliwa
![]()

So What!, chyba tak. Ale może już w następnym sezonie 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- So What!
- 6 gwiazdek
Wpadniemy na kontrolęDoxa pisze:So What!, chyba tak. Ale może już w następnym sezonie

Taaa... żebym się wstydu najadła przed Waszymi chłopakami? 

To może potrenuj troszkę 

Kruszyn, ja Cię proszę... no oczywiście! Uprzednio kilka lekcji na tajnych kompletach 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ostatnio So What! mnie pochwalił. Od tej chwili czuję się jak Pirmin ZurbriggenDoxa pisze:Taaa... żebym się wstydu najadła przed Waszymi chłopakami?

- So What!
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, o ile pamiętam powiedziałem, że jeździsz lepiej, niż się spodziewałem
A w ogóle, to największe postępy zrobiła Dido__

Jazda na nartach ma po prostu frajdę sprawiać. Sprawdzimy, czy zaczęłaś jeździć, jak obiecałaśDoxa pisze: Taaa... żebym się wstydu najadła przed Waszymi chłopakami?![]()

Bergen pisze: Gump, tak mnie naszło - skąd w głuszy masz Internet?
Gumpa połamało po odśnieżaniu

Bo on nie kumaty i nie wie, co to MPO lub C4....Kruszyn pisze:Bergen pisze: Gump, tak mnie naszło - skąd w głuszy masz Internet?
Gumpa połamało po odśnieżaniu

Dolce far niente 

No jak ma być kumaty jak w głuszy mieszka 

Wybiorę sie latem w gluszę ze wsi, to mu wytłumaczę...Kruszyn pisze:No jak ma być kumaty jak w głuszy mieszka

Dolce far niente 

Ja też myślałem aby Gumpa okolice odwiedzić bo (wstyd się przyznać) nigdy nie byłem w Bieszczadach 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Kruszyn pisze:Ja też myślałem aby Gumpa okolice odwiedzić bo (wstyd się przyznać) nigdy nie byłem w Bieszczadach
No to jest nas minimum czterech, bo z devlinem też knujemy wyjazd w tamte strony

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

No trzeba jakiś rabat załatwić w Gumpowskim pensjonacie 

ja też chce! 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Jak się terminy zgodzą to fajny wyjazd się szykujezagatka pisze: ja też chce!![]()

No chyba ,że Gump sie wyprowadzi ze strachu

Gump wtedy do miasta na wakacje pojedzieKruszyn pisze:Jak się terminy zgodzą to fajny wyjazd się szykujezagatka pisze: ja też chce!![]()
![]()
No chyba ,że Gump sie wyprowadzi ze strachu

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
To niech tylko klucze zostawi 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- So What!
- 6 gwiazdek
Ja też się piszę. Fajnie byłoby tam też w zimie pojechać

Gump jest (bezpodstawnie zresztą) w stresie, że chcemy za free i się ukrywaKruszyn pisze: No trzeba jakiś rabat załatwić w Gumpowskim pensjonacie![]()