Piękny dzień dziś mamy
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Piękny dzień dziś mamy
zazwyczaj taką ofertę składają tzw. "chłopaki z miasta", tylko przeważnie już z takiej wycieczki nie ma powrotu...Chloru pisze:EterycznyŻołądź, do lasu.

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Barthol, sęk w tym, że EŻ już miał taką wycieczkę

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru i dałeś mu wrócić 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Kruszyn, to nie ja, to devin. Chcesz adres ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze: Chloru i dałeś mu wrócić![]()
Nie on. Devlin!

Za mój powrót na forum pretensje można kierować np. do mojego najulubieńszego arcywroga władcy piekieł i mórz ognistych na ly. On mnie najwięcej na gg zachęcał.

PARTACZE 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Się nie ukrył byłem wczoraj w Przemyślu pózno wrócilem i na foruma nie zaglądałem .Dzisiaj właśnie w tej chwili nie sypie ale -17 na zegarze pewnie w góry uderzę jak coś przeskrobię to żona mnie tam wygania.
Rower z kratką? Tylko co odliczyć.FUX pisze: NIE WIERZĘ!!!!!!!
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Od roweru vat odlicza sie bez laski; kratka nie jest potrzebna...inquiz pisze:Rower z kratką? Tylko co odliczyć.FUX pisze: NIE WIERZĘ!!!!!!!

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A z laską, to urzędnik pewnie odliczy nawet więcej niż te marne 22%...FUX pisze: Od roweru vat odlicza sie bez laski;

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A niby dlaczego samochód osobowy nie może być firmowym w pełni odliczalnym ?
Piekny dzień dzisiaj, chociaż trochę zimno. Rano zamiast śniadania słucham TVP1. (Zawsze ta jedynka, w radiu jedynka w tv jedynka, co za cholera??? przyczepiła się do mnie normalnie! Wiem, jestem numerologiczna jedynka!!!)
Pani redaktorka, ta z włosami a la Kleopatra, pojecia nie mam jak sie nazywa, pyta Ministra Obrony, cytat z pamięci: Nasza armia zawodowa ma liczyć 100 tys żołnierzy. Czy to wystarczy?
Nie wiem, co facet odpowiedział, bo wybiegłam do pracy, człowiek haruje od rana (9.00-16.00 5/7), to biegiem wyleciałam, żeby się nie spóźnić, bo tego nie nawidzę. I tak sobie sama odpowiadam: zależy do czego, po pierwsze primo: jesli do wykarmienia, to dziekuję, ja bym to jeszcze co najmniej o połowę zmniejszyła! po drugie primo, jeśli byłaby wojna, to jeszcze zależy z kim, jeśli z Bangladeszem, to chyba wystarczy, jeśli ze stanami, to chyba lepiej od razu się poddać, niech nas dopiszą do swoich stanów i cześć.
Pani redaktorka, ta z włosami a la Kleopatra, pojecia nie mam jak sie nazywa, pyta Ministra Obrony, cytat z pamięci: Nasza armia zawodowa ma liczyć 100 tys żołnierzy. Czy to wystarczy?
Nie wiem, co facet odpowiedział, bo wybiegłam do pracy, człowiek haruje od rana (9.00-16.00 5/7), to biegiem wyleciałam, żeby się nie spóźnić, bo tego nie nawidzę. I tak sobie sama odpowiadam: zależy do czego, po pierwsze primo: jesli do wykarmienia, to dziekuję, ja bym to jeszcze co najmniej o połowę zmniejszyła! po drugie primo, jeśli byłaby wojna, to jeszcze zależy z kim, jeśli z Bangladeszem, to chyba wystarczy, jeśli ze stanami, to chyba lepiej od razu się poddać, niech nas dopiszą do swoich stanów i cześć.
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Wasz stary wiarus w spódnicy
tramtatam 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
mecz rugby: Salwator Juvenia Kraków vs. Lechia Gdańsk
choć smoki przegrały, to widowisko mogło się podobać, zwłaszcza w 2'iej połowie gdy miała miejsce mała wymiana ciosów bokserskich między zespołami
Zaś na trybunach pełna kultura
, atmosfera wręcz piknikowa 

zagatka, co to za potworki??
hoops & yoyo
hallmark'owe stwory, te co od zawsze goszczą w moim avatarze 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
to wiemzagatka pisze:te co od zawsze goszczą w moim avatarze

dzięki :)zagatka pisze:hoops & yoyohallmark'owe stwory
yes! wreszcie dopasowali cyferki na zegarku do pory dnia. zaczynam sie wybudzac ze snu zimowego.