Konto usunięte pisze: Smak mleka nie mówi nic o hodowli krów. O tym można się dowiedzieć dopiero, gdy ma się pełną oborę
Albo chociaż jedną mućkę
Konto usunięte pisze: Smak mleka nie mówi nic o hodowli krów. O tym można się dowiedzieć dopiero, gdy ma się pełną oborę

Bier Holdena ze stickiem ;)Alan, Alan, Alan! pisze: V8 na wolnym wydechu. Takie na pewno będzie.
...2.3 EcoBoost do wyboruЛукашэнка pisze: 5.0 V8, z fajerą po właściwej stronie i...
Лукашэнка pisze: będzie można zamówić już za 27 dni!
https://mustang.ford.eu/?fmccmp=other-n ... nel#/pl-pl
UNIKATOWY EGZEMPLARZ MOŻESZ ZAMÓWIĆ TYLKO PODCZAS TRWANIA FINAŁOWEGO MECZU LIGI MISTRZÓW UEFA 24 MAJA 2014.
Szkoda, że nie przewidują 1.0 EcoBoost?WRC fan pisze:...2.3 EcoBoost do wyboruЛукашэнка pisze: 5.0 V8, z fajerą po właściwej stronie i...![]()
Ściślej rzecz ujmując, mówimy o ponny-carze, nie muscle-...WRC fan pisze:No tak - przecież to oczywiste, że pierwsze co kojarzy się z amerykańskim muscle-carem to europejskie rozgrywki w kopance, tfu! znaczy się miałem na myśli soccer
Лукашэнка pisze: Szkoda, że nie przewidują 1.0 EcoBoost?
To powinien być jeszcze jakiś mały diesel dla Polaków, hybryda dla Holendrów, no i FWD z niewyłączalnym ESP dla wszystkichЛукашэнка pisze: to samochód, którym ma zamiar przebojem zadomowić się na Starym Kontynecie,
Prędzej pikap - więcej walizek wejdzie, tylko trzeba uważać pod wiaduktami...Лукашэнка pisze: prawdopodobnie zaczną pracować nad wersją kombi!
Konto usunięte pisze: koleżanki wybiorą samochód łysiejącego męża z brzuskiem jednej z nich.
Ja się tam mieszczę w czerwoną kurteczkę od Ciebierrosiak pisze:Konto usunięte pisze: koleżanki wybiorą samochód łysiejącego męża z brzuskiem jednej z nich.
Znaczy się dwa kursy zrobisz![]()
ja ostatnio prawie się wpakowałem pod jakieś małe elektryczne BMW. też go nie słyszałemArno pisze: dziad zdecydowanie nie powinine miec atua elektrycznego. o malo mnie takie nie orzjechalo. nie slychac bydlat.
Koleżanki...to niech sobie taksówkę zamawiają...Konto usunięte pisze: No i gdzie tu zmieścić bagaże koleżanek?
Ja właśnie zarzuciłem marzenia o Panamerze i celuje w Teslę. Kiedy kumulacja jakaś jest?FUX pisze: po Seattle jeździł jakąś wypasioną Teslą za 100$.
Mówił, że „na baku" daję radę 500 km
Godlik,Godlik pisze:O, znalazłem. Twizy
http://www.renault.pl/samochody-nowe/sa ... izy/twizy/
W Norwegii trwa boom na Teslę.Bilex pisze: Ja właśnie zarzuciłem marzenia o Panamerze i celuje w Teslę. Kiedy kumulacja jakaś jest?