Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdraiwam ludzi z czerwonego gt combi,bylo machanko na ulicy kalwaryjskiej w krakowie 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a ja pozdrawiam niezintegrowanego Legasia (na dąbrowskiego) oraz Lanosa wrx, który jechał za mną po puławskiej.
Oraz zapomniane wczoraj STi w Galmoku (kiwka była), oraz bugeye ecu-teka i STi na dachu.
Oraz zapomniane wczoraj STi w Galmoku (kiwka była), oraz bugeye ecu-teka i STi na dachu.
pozdrowienia dla WRCfan'a widzianego w okolicy 20'tej na ul. Łęczyckiej 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
pozdrawiam
bliźniaczą srebrną turbowannę rej WU 40004 :D widzianą przy McŻarłodajni w Łomży około 14:30, podjechałem pomachać ale była już opustoszała.
i w tym samym miejscu chwilę wcześniej kierownika z Legacy strasznie zainteresowanego moim autem.
bliźniaczą srebrną turbowannę rej WU 40004 :D widzianą przy McŻarłodajni w Łomży około 14:30, podjechałem pomachać ale była już opustoszała.
i w tym samym miejscu chwilę wcześniej kierownika z Legacy strasznie zainteresowanego moim autem.
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dla zofiji i Jarmaja (chyba) których widzieliśmy dziś w Waw z dużym. Jechalismy sobie po cichu i wcale nie mrocznie swiftem wiec nie było nas widać 

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No jest spora szansa, że to my
Szkoda że znaku nie daliście jakiegoś, pozdrawiamy serdecznie również!
Tak przy okazji, to pozdro dla dwóch poganiających wczoraj wieczorem Imprez, za którymi się na chwilę puściliśmy w stronę Statoila na Okopowej. Ładnie szły, musiałem zdrowo Wiśnię popędzić, żeby nadążyć!

Szkoda że znaku nie daliście jakiegoś, pozdrawiamy serdecznie również!

Tak przy okazji, to pozdro dla dwóch poganiających wczoraj wieczorem Imprez, za którymi się na chwilę puściliśmy w stronę Statoila na Okopowej. Ładnie szły, musiałem zdrowo Wiśnię popędzić, żeby nadążyć!

no no, ja tamtędy po piwo chodzę czasem więc ostrożnie proszęjarmaj pisze: w stronę Statoila na Okopowej. Ładnie szły, musiałem zdrowo Wiśnię popędzić, żeby nadążyć!![]()

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Pozdrawiam wczoraj spotkanego w Błoniu Kierownika ciemno-szarego (albo coś w podobie) Forka, skręcającego na światłach z kierunku "od Rokitna" do szosy poznańskiej. Stałem czekając na skręt w lewo legackiem w kakałkowym kolorze. Forek był czarno oświniaczony na lusterku, rejestracji nie zarejestrowałem
. P.S. To samo dałem na kropce, bo nie znam osobiście wyżej wspomnianego kierownika...

czy jest na forum Subaru Impreza WRX niebieskie kombi, złote felgi, dobry wydech z bocznymi kierunkami z napisem Iza :) ? Widziany wczoraj w Gdańsku ok. 17:00 na Grunwaldzkiej w okolicach Żaka, obcięty wzrokiem nie z zawiści a z zazdrości :) pozdrawiam w każdym bądź razie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pozdrawiamy czarne Evo FZ xxxxx ze złym świniaczem na lusterku parkujące po sąsiedzku w garażu niedaleko Wałbrzyskiej.
remek, zbanuj się od razu 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Hehe właśnie wlazłem do tego wątku, żeby pozdrowić Ciebiezbigr pisze:Pozdrawiam wczoraj spotkanego w Błoniu Kierownika ciemno-szarego (albo coś w podobie) Forka, skręcającego na światłach z kierunku "od Rokitna" do szosy poznańskiej. Stałem czekając na skręt w lewo legackiem w kakałkowym kolorze. Forek był czarno oświniaczony na lusterku, rejestracji nie zarejestrowałem. P.S. To samo dałem na kropce, bo nie znam osobiście wyżej wspomnianego kierownika...

Adam.remek pisze: pozdrawiamy czarne Evo FZ xxxxx ze złym świniaczem na lusterku parkujące po sąsiedzku w garażu niedaleko Wałbrzyskiej.

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Doszło, doszło, nawet zdążyłem odmachać (chociaż w przelocie). Mieszkam 5 km od Błonia, więc moja obecność tam naturalnaKonto usunięte pisze:Hehe właśnie wlazłem do tego wątku, żeby pozdrowić CiebieFajna ta Twoja świnia, taka lekko żółta. A legacek też zacny. Bywam tam, bo mam w Błoniu babcię. Tak czy siak miło było spotkać. Machałem, ale nie wiem czy doszło

Pozdrawiam eMTi, widziałem Cie dzisiaj na Borowskiej około godziny 14, Ty mnie na pewno nie zauważyłeś
zasłonięty przystankiem byłem
no i głową nie ruszyłeś nawet w moją stronę 

Pidab, następnym razem rzuć kamieniem ,na pewno się obróci 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Pozdrawiam kolege z czarnego legasia na trasie krk skała 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

Cegła lub granat bedzie odpowiedniejszy...burat pisze:Pidab, następnym razem rzuć kamieniem ,na pewno się obróci
Dolce far niente 

FUX, ty tak od razu wulgarnie, cegła albo granat. No proszę cię trochę subtelności 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

FUX pisze: Cegła lub granat bedzie odpowiedniejszy...
jak się czołgiem jeździ to tak się ma
wiesz burat punkt widzenia - punkt siedzenia :-P
j33mbo, a pokaż mi takiego kto do przedniej szyby tam cegłą dorzuci 

Sie podmawiasz, bo mogę parę z końca XIX wieku przywieść i rzucić...burat pisze:j33mbo, a pokaż mi takiego kto do przedniej szyby tam cegłą dorzuci

Dolce far niente