"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Konto usunięte,
SpongeBoba Kanciastoportego dzieciaki oglądają 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

brahu, wiesz ,że ja łychę pijębrahu pisze: heh jeszcze dwie i masz u mnie flache![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No prawie już była 

brahu, masz fart 

Kruszyn, do puki piłka w grze ......

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

KamilP pisze: uciekaja nam za to druzyny w grupie.. dramat![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kruszyn, pomyślałem o Watykanie, ale na studia w Gregorianum przyjeżdżają liczne dzieciaki z Ameryki Łacińskiej, więc i tu może być kiepsko, z takimi amatorami
Niepodległość Grenlandii da nam jakiś cien szansy.

Niepodległość Grenlandii da nam jakiś cien szansy.
Ale przyznacie, że to całkiem pocieszne wczoraj było
Dwa strzały w 7 minut i po meczu - bo nikt przy normalnych zmysłach nie wierzył chyba, że oni to wygrają...
Można by rozpocząć długą i burzliwą dyskusję na temat kondycji polskiej piłki i przyczyn takiego stanu.
Można.
Tylko po co?

Dwa strzały w 7 minut i po meczu - bo nikt przy normalnych zmysłach nie wierzył chyba, że oni to wygrają...

Można by rozpocząć długą i burzliwą dyskusję na temat kondycji polskiej piłki i przyczyn takiego stanu.
Można.
Tylko po co?
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Nie szkoda wam czasu ???
Ci co dziś przysięgają że już nie pójdą na mecz, za dwa miesiące zapomną i ustawia się w kolejce po bilet . Taki stan może zmienić tylko jedno - BOJKOT POLSKIEJ PIŁKI

Ci co dziś przysięgają że już nie pójdą na mecz, za dwa miesiące zapomną i ustawia się w kolejce po bilet . Taki stan może zmienić tylko jedno - BOJKOT POLSKIEJ PIŁKI

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Bilex, wczoraj przegraliśmy bo Ukraińcy nie realizowali założeń taktycznych Fornalika

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
no właśnie nie ma po co, gdyż taka dyskusja jest zawsze po meczu tych patafianów. Bardziej zabawne byłoby zestawienie z cytatami, które padły w strefie kibica po przegranym EURO ze strony grajków o tym, że w eliminacjach będzie charakter i wola gry, ambicja itd....Bilex pisze: Można by rozpocząć długą i burzliwą dyskusję na temat kondycji polskiej piłki i przyczyn takiego stanu.
Można.
Tylko po co?
W sumie kibice repry to są masochiści, albo za dużo w nich romantyzmu.Tego fenomenu nie jestem w stanie pojąć (ja można emocjonować się występami, skoro wiadomo, że będzie jak zwykle). Dla mnie to trochę jak wyjść z nieciekawą dziewczyną na randkę, niby można, tylko po co?
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Barthol pisze: W sumie kibice repry to są masochiści, albo za dużo w nich romantyzmu.Tego fenomenu nie jestem w stanie pojąć (ja można emocjonować się występami, skoro wiadomo, że będzie jak zwykle). Dla mnie to trochę jak wyjść z nieciekawą dziewczyną na randkę, niby można, tylko po co?
Mówi się, że nadzieja kibica umiera ostatnia. Ja też tego nie rozumiem i też od dłuższego już czasu nie oglądam meczów reprezentacji. Szkoda czasu.
Żona mówi mi to samo i się ze mnie śmieje. Oglądam ligę hiszpańską, angielską, niemiecką i LM. Naszej ekstraklasy nie oglądam bo to dno. Ale jakaś nieznana siła pcha mnie do oglądania repry i zawsze kończy się tak samo - Czuję się jak klient Amber Gold.Barthol pisze: W sumie kibice repry to są masochiści, albo za dużo w nich romantyzmu.Tego fenomenu nie jestem w stanie pojąć (ja można emocjonować się występami, skoro wiadomo, że będzie jak zwykle).
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja mam tak jak Fido, acz na randki z nieciekawymi dziewczynami kiedyś chadzałem. Z ciekawości 

WiS, w sumie jak taka randka była miła to się ją najlepiej pamięta (i potem obrasta legendą) 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Leeee... 

Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Przepraszam za słowo " wydymany "przymar pisze: Czuję się jak klient Amber Gold.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
O co tyle krzyku? Nasi po prostu zastosowali nowatorską taktykę,którą chcieli zaskoczyć przeciwnika. " Jak oni atakują to my się nie bronimy" 

Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, o 08:47 przez bojar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Spoko, niedługo kolejny mecz, znowu Cię Piotruś, za przeproszeniem, "wydymają"Piter 35 pisze:Przepraszam za słowo " wydymany "przymar pisze: Czuję się jak klient Amber Gold.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Szacunburat pisze:Konto usunięte,![]()
![]()
SpongeBoba Kanciastoportego dzieciaki oglądają