Link: https://www.youtube.com/watch?v=FeZ7U7A ... re=related
Esteci i Estetki
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Esteci i Estetki
wygląda zacnie ale cena też 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Noo, kogoś lekko trzepie, choć nie neguję wartości części i włożonej pracy. Wiadomo, jak się znajdzie klient, to kto bogatemu zabroni?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
WRC fan, widziałem. Jednak zawias + opona + wydmuszka robi robotę.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

i trochę tekstu o tym motocyklu + kilka zdjęć detali:
http://www.returnofthecaferacers.com/20 ... .html#more
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, piękna sztuka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
zastawa?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, jak tu atomowy wpadnie będziesz po Wrocławiu czmychał tylko nocą
toż to Fiat 127

toż to Fiat 127

już dawno nie widziałem zastawy
Faktycznie, ten ładniejszy 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, bo zastawa to też fiat tylko 124
więc można się pomylić
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jugosłowianie robili pod nazwą zastava różne fiaty, 127 też. Ale najpopularniejsze u nas były najpierw sześćsetki, a potem (70/80) fiat 128, czyli zastava 1100. Bardzo fajne auto, swoją drogą - w połowie lat 80. kumpel, który takie coś podbierał ojcu, robił furorę w środowiskuburat pisze: zastawa to też fiat tylko 124
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No właśnie, miałem sobie ostatnio poszukać tej 208.... fajna, może Kajtek.....

pawlaswrc, tyko Kajtek pewnie będzie jeździł w Polsce (myślę, że sponsorów tylko to interesuje itd), więc nie wiem czy jest sens wydawać jeszcze większą kupę siana na mistrzostwa o niezbyt wysokim poziomie sportowym (od kilku lat widać ten kryzys), które nie mają nawet dobrej obsługi medialnej (nie licząc wykupionych minut przez sponsora tytularnego, które są bardziej lokowaniem produktu, niż poważną relacją ) i dziwnym PZMot'em...
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
nie no... to wiadomo, ale nie dyskutujemy o wysokich celach PZMotu i promocji RSMP, tylko tak sobie pomyślałem, że na Kajtka już czas, jeżeli nie pójść w IRC (Imprezą R4 to raczej bez sensu) to przynajmniej awansować sprzętowo.

pawlaswrc pisze: nie no... to wiadomo, ale nie dyskutujemy o wysokich celach PZMotu i promocji RSMP,
oczywiście, do tego jest inny temat
no byłoby fajnie by pojechał coś za granicą... Tylko, że to musiałby być program minimum 2/3 lata (przynajmniej rok zbierania doświadczeń na nowych trasach by myśleć o czymś więcej niż bycie tłem + treningi + nowy samochód) i robi się kosmiczny budżet (a nie wiem czy znaleźli by się na to sponsorzy).pawlaswrc pisze: że na Kajtka już czas, jeżeli nie pójść w IRC
Nie wspominając już o wieku samego Kajtka, o którym się mówi młody i perspektywiczny zawodnik (może i tak, ale to bardziej na tle polskiej czołówki) ale w przypadku IRC (sprawdziłem na ich stronie) już nie jest tak kolorowo (na 22 zawodników tylko 9'ciu jest starszych, a reszta młodsza ( w tym 8'miu urodzonych w roku 85 lub później)).
jeśli byłoby to zrobione sensownie to czemu nie :)... Ale gdyby to miało wyglądać tak, że auto przyjeżdża tylko na rajd + testowy przed o długości hmmm 20km to szkoda zachodu i lepiej zostać przy tym co się dobrze zna (bezpieczniej dla wyniku)pawlaswrc pisze: to przynajmniej awansować sprzętowo
IRC nie będzie już w przyszłym sezonie.pawlaswrc pisze: na Kajtka już czas, jeżeli nie pójść w IRC
208 faaajne, rozczula mnie powrót do klasycznych barw. No i Ari
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QgXLnZFUXo
WRC fan pisze: IRC nie będzie już w przyszłym sezonie.
i tym stwierdzeniem wysłałeś cały mój wywód o wieku potencjalnych rywali do dupy....
Rozumiem, że to będzie połączenie IRC z ERC...
A film z Arim już był w dziale filmy
Barthol pisze: Rozumiem, że to będzie połączenie IRC z ERC...
Eurosport Events Ltd został promotorem Rajdowych Mistrzostw Europy. Kontrakt podpisano na 10 lat. Eurosport poinformował, że w przyszłym roku nie odbędzie się już Intercontinental Rally Challenge.
http://rajdy.autoklub.pl/news/koniec-ir ... swrc,45073
Nie ogarniam ostatnioBarthol pisze: A film z Arim już był w dziale filmy
-
smok
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza WRX 2001 i Dodge W200 1976
Barthol, takiego sobie kiedyś narysowałem - jeszcze w okresie silnej fascynacji Monsterami 
pozostając w klimacie włoszczyzny.....

taka ciekawostka z Japonii i sticker tuning, że niby Fiat 126 el to Abarth :
Link: http://www.youtube.com/watch?v=sHALO9sbcmQ
Link: http://www.youtube.com/watch?v=sHALO9sbcmQ