Tylko twoja reakcja była raczej dziwna a argument twój był jak dla mnie śmieszny, bo to że on łamie prawo nie oznacza ,ze Ty możesz robić tak samo

Bądz czujny jak waszka, bo Pan może się na Ciebie zasadzić

Eeee, to luzik.FUX pisze: Powyżej 50kmh 500 i 10 nagrody.
Mogą skierować wniosek do Sądu wtedy oprócz 10 punktów; grzywna do 5 tyś.WiS pisze:Eeee, to luzik.FUX pisze: Powyżej 50kmh 500 i 10 nagrody.Ale za kolejne 50 nie zabiorą mi dodatkowo prawa jazdy, ani nie spalą na stosie na kieleckim rynku...?
Ostatnio usłyszalem od drwali, że leśniczy znalazl koło parkingu leśnego jakieś śmieci, w ktorych były bilingi z adresem.hogi pisze: grzywna do 5 tyś.
To musisz kupić sobie Imprezę automata 2.5l. Pali tyle samo, ale nie da się szybko jeździć.WiS pisze:devlin, obyś był dobrym prorokiem![]()
Póki co, na początek, mogliby mi się do wachy dorzucić - bo mi znów ostatnio średnia coś ponad 11 wyszła. A koleżanka z roboty, którą podwiozłem do rektoratu, zaparła się,że wróci pieszo![]()
Stanowczo, muszę gdzieś jechać poupalać i spuścić nieco adrenaliny
To chyba można zamienić na areszt, jakby co...?hogi pisze: Mogą skierować wniosek do Sądu wtedy oprócz 10 punktów; grzywna do 5 tyś.
O, nie!citan pisze: musisz kupić sobie Imprezę automata 2.5l. Pali tyle samo, ale nie da się szybko jeździć.
Osobiście miałem styczność tylko z naszą , natomiast mam rodzinę w niemczech i powiem krótkodevlin pisze: Ile innych służb zdrowia znasz, tak z ciekawości? Ale tak z autopsji?
to niegrzeczne tak generalizować, jest wiele osób które wyprówają flaki i uczą się przez całe życie żebyś w chwili nieszczęścia mógł na kogoś liczyćPiter 35 pisze: Niestety Polska służba zdrowia to jedno wielkie dno i upadek![]()
Przymierzam się do wykupu tego typu ubezpieczenia ( Devlin a ile płacisz miesięcznieAzrael pisze: Piter 35, ja nie korzystam z państwowej słuzby zdrowia od jakichś 7 lat więc mam styczność, a co chciałbyś wiedzieć