Piękny dzień dziś mamy
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Jest naprawdę piękny dzień. Cieplej niż na Krecie. I tysiąc pomysłów na weekend. Może jednak warto żyć
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
i pierwszy w sezonie przejazd przez miasto z prędkością patrolową (szybciej i tak się nie da) i z oknem dachowym panoramicznym* rozwalonym na oścież.
* mój slowmammal - zgodnie z dokumentacją - nie ma szyberdachu tylko takie właśnie coś
* mój slowmammal - zgodnie z dokumentacją - nie ma szyberdachu tylko takie właśnie coś

wczoraj to ćwiczyłem i dzisiaj lekko smarkamdamaz pisze: i pierwszy w sezonie przejazd przez miasto z prędkością patrolową (szybciej i tak się nie da) i z oknem dachowym panoramicznym* rozwalonym na oścież.
Podgrzewanie siedzen trza bylo wlączyć i czpeczkę na główkę...michal pisze:wczoraj to ćwiczyłem i dzisiaj lekko smarkamdamaz pisze: i pierwszy w sezonie przejazd przez miasto z prędkością patrolową (szybciej i tak się nie da) i z oknem dachowym panoramicznym* rozwalonym na oścież.

Dolce far niente 

Po blisko miesiącu przerwy usadziłem dzisiaj zadek w fotelu Czarnego Zła
Oooooooooooooooooooo w morskie fale jak ja kocham tę bryczkę 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
mały 5150, wróciłeś cały i zdrowy 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Jestem, jestem
cały tak, ale zdrowy to ja nigdy nie byłem 

mały 5150 tyle lądowań co startów a tak zapeszałeś ....Jak było po za stratami sprzętu 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
mały!
W odpowiednim wątku, po tak dłuuuugiej przerwie, winien właściwy wpis się zlaleźć...
W odpowiednim wątku, po tak dłuuuugiej przerwie, winien właściwy wpis się zlaleźć...

Dolce far niente 

Znaczy się co mam zrobić? Przywitać sięFUX pisze:mały!

Do tego w "moje subaru" napisz, czym jeździsz, bo mi się z jakimś siateksem kojarzy, ale już nie pamiętam dokładnie.mały 5150 pisze:Znaczy się co mam zrobić? Przywitać sięFUX pisze:mały!

A Chlejady się zbliżają. Ja notuję i będę miał Was wszystkich na miejscu, pijanych i bezbronnychcitan pisze: Do tego w "moje subaru" napisz, czym jeździsz, bo mi się z jakimś siateksem kojarzy, ale już nie pamiętam dokładnie.![]()

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mały 5150 pisze:
A Chlejady się zbliżają. Ja notuję i będę miał Was wszystkich na miejscu, pijanych i bezbronnych![]()
Chyba, że się szarpną i wynajmą mnie do obrony.

Tym razem to i Ty będziesz pijanyEterycznyŻołądź pisze:mały 5150 pisze:
A Chlejady się zbliżają. Ja notuję i będę miał Was wszystkich na miejscu, pijanych i bezbronnych![]()
Chyba, że się szarpną i wynajmą mnie do obrony.![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
EterycznyŻołądź, zmień dilera albo zacznij brać połowę. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
mały 5150 pisze: Ja notuję i będę miał Was wszystkich na miejscu, pijanych i bezbronnych![]()
Ja ponoć nie mogę się schlać

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
WRC fan, schlać czy schylać?
O jakiś podjerzanych manewrach przy schylaniu na chlejadach nie słyszałem, więc nie ma obaw.
Z resztą, jakby co to Witek Cię obroni. 

Arti pisze: WRC fan, schlać czy schylać?O jakiś podjerzanych manewrach przy schylaniu na chlejadach nie słyszałem, więc nie ma obaw.
![]()
To o co w takim razie chodzi z tymi mentosami ?

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Arti, już nie musisz pisać tak ostentacyjnie, że będziesz atakował WuRCa jak się będzie schylał, zresztą będzie śliwka888, więc nie będziesz musiał atakować niewinnych.
Bo? Ja myślę, że to forum nie jest gotowe na to, żebym zszedł z dawki. Nie przeżyłoby biedne i musiałoby zostać otwarte...
A Ty myślałeś, że ja tak bez powodu nie dawałem się upić na Chlejadach? A zadziwiające jak wielu chciało mnie upić, aż się zastanawiam czy na następne nie powinienem przyjechać w pasie cnoty.

Chloru pisze: EterycznyŻołądź, zmień dilera albo zacznij brać połowę.![]()
Bo? Ja myślę, że to forum nie jest gotowe na to, żebym zszedł z dawki. Nie przeżyłoby biedne i musiałoby zostać otwarte...
WRC fan pisze: To o co w takim razie chodzi z tymi mentosami ?![]()
A Ty myślałeś, że ja tak bez powodu nie dawałem się upić na Chlejadach? A zadziwiające jak wielu chciało mnie upić, aż się zastanawiam czy na następne nie powinienem przyjechać w pasie cnoty.

No i zmień sobie nicka na "Ciacho".EterycznyŻołądź pisze:A Ty myślałeś, że ja tak bez powodu nie dawałem się upić na Chlejadach? A zadziwiające jak wielu chciało mnie upić, aż się zastanawiam czy na następne nie powinienem przyjechać w pasie cnoty.

czarne jest piękne...
EterycznyŻołądź pisze: Arti, już nie musisz pisać tak ostentacyjnie, że będziesz atakował WuRCa jak się będzie schylał
Mam pierwszą linię obrony w postaci Megis

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
EterycznyŻołądź pisze: Bo?
Bo tak. Nie uczyli, że ze starszymi sie nie dyskutuje ?! I jak następnym razem mały kulturalnie poprosi o przystąpienie do konsumpcji to masz przystąpić

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WRC fan pisze: Mam pierwszą linię obrony w postaci Megis![]()
Eeeee....

Niedoczekanie (kolejny) bezwstydniku.Chloru pisze: Bo tak. Nie uczyli, że ze starszymi sie nie dyskutuje ?! I jak następnym razem mały kulturalnie poprosi o przystąpienie do konsumpcji to masz przystąpić![]()

Eteryczne Ciacho.vibowit pisze: No i zmień sobie nicka na "Ciacho".![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze: Eeeee....Tak chcesz ją poświęcić?! Przerastają mnie te "nowoczesne, wyzwolone związki".
![]()
Są jakieś inne które Cię nie przerastają ?! Narcystyczne nas nie interesują

Mały albo obijanymały 5150 pisze: Tym razem to i Ty będziesz pijany![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...