Swojego listu nie napiszę, bo Mikołaje za biedne

Ja w rozsypce, kawa.Konto usunięte pisze: jestem w pracy, kawa
Konto usunięte wspieram duchowoKonto usunięte pisze:Ja w rozsypce, kawa.Konto usunięte pisze: jestem w pracy, kawa![]()
Myślisz, że dzięki temu obiad się sam ugotuje??Konto usunięte pisze: Konto usunięte wspieram duchowo
osoba ranna może chyba zamówić coś na wynosKonto usunięte pisze:Myślisz, że dzięki temu obiad się sam ugotuje??Konto usunięte pisze: Konto usunięte wspieram duchowo![]()
.
zapiekanki zawsze sie sprawdzają czy to z ryzem, z makaronem czy z ziemniakamiKonto usunięte pisze:
Coś z piekarnika będzie.![]()
pierwszy raz jadłem to w 97 roku w Bukowinie w jedynej restauracji jaka tam byłaeuyot pisze:Konto usunięte, boję się pytać.
Konto usunięte pisze:Konto usunięte, niech Cię piekło pochłonie!!
o to dobreeeee!Konto usunięte pisze: pierwszy raz jadłem to w 97 roku w Bukowinie w jedynej restauracji jaka tam byław naczyniu glinianym frytki zapieczone z boczkiem, kiełbasą, cebula i serem zółtymodmian jest dużo dla mnie bomba jedzenie ps: o kalorie w tym przypadku nie dbamy
Nikogo nie ma w domu.Konto usunięte pisze: kiełbasę czy boczek oraz cebulę mogą pokroić domownicy
Konto usunięte pisze: Złego diabli nie biorą.
Konto usunięte pisze: Dzień Marynarza Śródlądowego
Wszystkie czynności zajmują mi dwa razy więcej czasu.euyot pisze:Se odcięła drugą rękę i nie wie, że nosem też można pisać.