jak ja miałem to inni, rodzina, znajomi - nie mieli o tym zielonego pojęciaKonto usunięte pisze: Zjadałam całą czekoladę, a później wyłudzałam od siostry, która jest z tych chomikujących.

jak ja miałem to inni, rodzina, znajomi - nie mieli o tym zielonego pojęciaKonto usunięte pisze: Zjadałam całą czekoladę, a później wyłudzałam od siostry, która jest z tych chomikujących.
No taki klimatleon pisze: Znowu pada białe.
Zdrowia!stefanekmac pisze:A ja od rana rehabilitacja po tym urazie barku. Niby lepiej ale dalej ćwiczenia bolesne...
Konto usunięte pisze:Plotkarskie portale donoszą, że diler gwiazd wygadał wszystkie nazwiska.
No dałabym mu w mordę!![]()
Dorobił się na nich więc niech trzyma mordę na klucz.Konto usunięte pisze: efekt domina zadziałała droga Rozrabiaro,
ale na handel fajkami i wódką masz pozwoleniaKonto usunięte pisze:Dorobił się na nich więc niech trzyma mordę na klucz.Konto usunięte pisze: efekt domina zadziałała droga Rozrabiaro,
Co to za porządki żeby dorosły człowiek nie mógł sobie wciągnąć kreseczki?
A pić można legalnie, palić też...
A powinno.Konto usunięte pisze: a z tego co wiem - białe sypkie jak snieg nie jest w obrocie legalnym w sklepach
ty chcesz śniegu, a ja chce broni w sklepachKonto usunięte pisze:A powinno.Konto usunięte pisze: a z tego co wiem - białe sypkie jak snieg nie jest w obrocie legalnym w sklepach![]()
Dlaczego dorośli ludzie nie mogą decydować o tym co robią?
bycie męszczyzną (Konto usunięte pisze:euyot, bądź mężczyzną!
Napisz, że wiesz, ale nie powiesz.
Konsekwencja Chłopaku!!![]()
nie ma VAT. Nie wolnoKonto usunięte pisze: Co to za porządki żeby dorosły człowiek nie mógł sobie wciągnąć kreseczki?A pić można legalnie, palić też...
Napiszę delikatnie.euyot pisze: bycie męszczyzną ( ) nie na tym polega.